MaReEK Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 Witam. Jaki będzie optymalny zasilacz do tego sprzętu: Procesor : Intel Core2Duo E6750 (w przyszłości być może Penryn) Płyta Główna : Msi P35 Neo2-fr/fir RAM : OCZ 2x1GB 800MHZ Platinum Rev 2.0 Karta Graficzna : Palit 8800GT Super 512MB HDD : ST3500320AS Oczywiście będzie o/c. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 A kasy to ile masz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me$$iah Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 Corsair 520HXEU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaReEK Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 2869362[/snapback] A kasy to ile masz ? W sumie to wydam tyle ile potrzeba, bo nie chce ryzykować. Ale nie chciałbym również przepłacać. Zastanawiam się czy wystarczy mi zasilacz typu Modecom MC-400 czy Amacrox Warrior AX 450. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 BeQuiet SP 450W spokojnie sobie poradzi z takim konfigiem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaReEK Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zastanawiam się nad tym modelem Corsaira. Cena jest bardzo przystępna, a gwarancja aż na 5lat. Jednak słyszałem wiele opinii o zasilaczach tego producenta, że piszczą itp. Dotyczy to również tego modelu??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Ja mam ten zasilacz BeQuiet SP 500W i jestem z niego w 100% zadowolony i jak bym mial kupowaćjesszcze raz to bym go na pewno wybrał. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seegi Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zastanawiam się nad tym modelem Corsaira. Cena jest bardzo przystępna, a gwarancja aż na 5lat. Jednak słyszałem wiele opinii o zasilaczach tego producenta, że piszczą itp. Dotyczy to również tego modelu??? Dolączam sie do pytania o serie VXUE ??? Jak sie sprawuje ? jakies negatywne opinie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Macie cały temat o VXach, po co spamować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuchSwiety Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Co myslicie o Amacrox Warrior AX 400 spokojnie da rade z podobnym configiem i oc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omgwtf Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaReEK Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Macie cały temat o VXach, po co spamować.Czytałem ten temat i nie znalazłem jednoznacznej odpwiedzi co do świerszczenia Corsaira, którego cena sporo spadła (być może dlatego?). Czy rzeczywiście są to typowe i niezbyt liczne przypadki, czy jednak rzeczywiście bardzo często wracają do serwisu? No i czy występuje to częściej w modelu VX 450 niż w VX 550?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omgwtf Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Tych zasilaczy bardzo dużo sie sprzedaje, więc nic dziwnego, że co jakiś czas przypadek świergotania wychodzi na wierzch. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...