kytof1 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 mam taki problem ,gdy miałem wersje 3.0572 to nie mogłem go odinstalować ,wiec usunąłem w trybie awaryjnym i gdy chce zainstalować starsze wersje 2.7 to sie nie da i wyskakuje i taki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hef44 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 regedit i usun wszystko na temat nod32 i eset. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 W rejestrze beda najprawdopodobniej 2 wpisy ktorych nie bedziesz mogl usunac od razu. Trzeba wcisnac na nich PPM->Uprawnienie i zezwolic wszystkim uzytkownikom na pelna kontrole. Wtedy bedziesz mogl uzunac. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...