beriam Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 (edytowane) Witam Wczoraj robiłem porządki w szafie i znalazłem cały komplecik VGA VF700-Cu, z tego co pamiętam wentyl był zarżnięty ... Pytanie, czy można takowy kupić czy trzeba kombinować z tych ogólno dostępnych :blink: Gdzieś czytałem ze ZALMAN ZM-OP1 powinien pasować, ale w sumie można by coś dać cichszego, pamiętam ze kiedyś był na forum link do stronki gdzie wymienili oryginalne śmigło z chłodzenia cpu na nexusa, ale nie mogę go znaleźć .. clik clik Edytowane 5 Stycznia 2008 przez beriam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 Musisz opitolić zwykły wentylator z ramki, robiłem tak kiedyś w Pentagramie xc80 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xantos2001 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 Poszukaj na allegro ejama_pl Mi wymieniali wentyl na oryginalny zalmanowski pod cpu, moze i pod vga maja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 ... Gdzieś czytałem ze ZALMAN ZM-OP1 powinien pasować, ale w sumie można by coś dać cichszego, pamiętam ze kiedyś był na forum link do stronki gdzie wymienili oryginalne śmigło z chłodzenia cpu na nexusa, ale nie mogę go znaleźć ... to było gdzieś na SPCR o ile pamiętam - poszukaj pod hasłami zalman fanswap może trafisz :razz: a tak na dokładke inny link - myślę, że bardziej pomocny http://www.silenthardware.de/forum/index.php?showtopic=12175 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...