Rider Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 A wiec problem jest taki ze ten odtwarzacz nie odtwarza plyt DVD - wiem ze to dziwne. Odtawarza za to wszystkie inne : Audio-CD , VCD , SVCD - tylko nie DVD. Jest podlaczony eurozlaczem do TV - tez Samsung`a. Kiedy wloze plyte to odtwarzacz probuje ja odczytac a pozniej ( pare minut ) wywala komunkat ze nie moze jej odczytac - prosze sprawdzic dysk. Acha jeszcze jedno te same plyty na innym odtwarzaczu ( Thomson ) graja bez najmniejszego problemu. 8O Sprzet jest na gwarancji. Ale nie rozumiem dlaczego Player DVD nie odtwarza DVD :cry: Pomozcie !! Zrozpaczony Rider Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Pomozcie ! - Nikt nie wie jaka mozebyc przyczyna tego problemu ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 yyyyy ... moze dvd region nie tak, czy cos (jesli cos takiego jest w stacjonarnych dvd, a chyba jest ...), albo padl poprostu jakis hardware ... nie wiem pierwszy raz slysze o czyms takim, co prawda to samsung ale zeby dvd nie czytal dvd 8O ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Region DVD na 100% jest dobry - Mozliwe ze sprzet jest uszkodzony ??? Byl kupiony 3 Dni Temu !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 NNie mam pojecia jak ci pomoc ale wiem jedno: Mam nagrywarke Samsunga 24x10x32 SW-224b i... SAMSUNGI SA DO D***!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 jak 3 dni to do servisu go i bez nowego/sprawnego bym z tamtad nie wychodzil !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 Sprawa sie wyjasnila - Sprzet byl NIEsprawny - od razu na miejscu wymienili na nowy - przestroga o to aby zawsze sprawdzac sprzet przed kupnem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...