juncia Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 Witam Mam pytanie do użytkowników tego wspaniałego cacka jakim jest hp 6715b :? . Próbuje podłączyć mojego lapka do telewizora, abym mógł sobie ogłądać filmy. Od lapka jest wyjście s-video 6-pin, a do telewizora jest wejście poprzez cinch. Próbuje tak podłączyć i nie wykrywa mi telewizora, a mam stacjonarny komputer a w nim grafike 9200 i bez problemów w ten sposób wykrywa monitor. Już normalnie :mur: , myślałem że sobie można bez problemów podłączć lapka pod TV a tu lipa. Nie zależało mi tak strasznie na grafice, żeby była wypasiona bo takiej nie potrzebuje, ale żeby nie było możliwości podpięcia TV w ten sposób, to już przechodzi wszelkie wyobrażenie. :sad: .Czy próbował ktoś podłanczać tego lapka do TV, jeżeli tak to w jaki sposób?? Dzięki za odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 Mam rozumieć, że kabel pasuje, ale nie ma obrazu? Na pewno wyjście ma 6 pinów, a nie 7? Bo jeśli 7, to sprawa jest bardzo prosta- wystarczy zmienić połączenie 1 kabelka w przejściówce (jest wersja A i B tego wyjścia)- http://www.chip.pl/arts/archiwum/n/sub/articlear_139161.html (jest obrazek ze schematem połączeń). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...