t0mster Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 (edytowane) Jaka płytka będzie najlepsza ? Może coś innego [ BEZ ZINT. GRAFIKI - kolejny element do padnięcia :C ] - FOXCONN N570SM2AA-8EKRS2H nForce 570-SLI Socket AM2 - Microstar K9N Neo-F V3 (nForce 560) - Gigabyte GA-M56S-S3 nVidia nForce 560 - DFI Infinity nF Ultra II M2/G - Gigabyte GA-M57SLI-S4 nVidia nForce 570 SLI Coś do 250PLN. Edytowane 5 Stycznia 2008 przez t0mster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 Ja bym brał DFI Infinity Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The SainT Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 a moze zapomniany juz Abit KN9 Ultra na NF4 ~ 250zl ? mysle ze jenda z lepszych.Tania + wydajne chlodzenie, no i ciekawy bios ale wersja v1.2 xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 DFI infinity albo Abit KN9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 DFI infinity albo Abit KN9DFI :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The SainT Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 (edytowane) tylko weź pod uwage przy zakupie iż w DFI musisz zmienic wiatraczek xD a KN9 ma SilentOTES! wiec wszystko ładnie heatpipami zlączone :) Ja kupiłem KN9 ze względu na to ze wole mieć cisze. A i tak bez problemu wykreciłem swój proc na 2.4ghz z 1.8 przy fsb 270 P.S W lametroniku swego czasu byla wyprzedaż KN9 w smiesznej cenie 140zł z całym kompletem... Edytowane 6 Stycznia 2008 przez The SainT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 tylko weź pod uwage przy zakupie iż w DFI musisz zmienic wiatraczek xD a KN9 ma SilentOTES! wiec wszystko ładnie heatpipami zlączone :) Ja kupiłem KN9 ze względu na to ze wole mieć cisze. A i tak bez problemu wykreciłem swój proc na 2.4ghz z 1.8 przy fsb 270 a widziałeś co jest pod tym radiatorem z HeatPipeami? Założe sie, że nie... tak czy siak, zeby mieć dobrze trzeba pogrzebać :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...