LCC Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 (edytowane) No już się nie mogę doczekać :) Cytat Fani samochodów ze stajni Ferrari i jednocześnie gracze mogą zacierać ręce. Ponad rok od zapowiedzi gry pod tytułem Ferrari Project, studio Blimey! Games zdecydowało się opublikować pierwsze screenshoty z gry. Jak to zwykle bywa z pierwszymi zdjęciami - nie pokazują one ani interfejsu ani żadnych innych menusów. Nie należy, więc zachwycać się grafiką, gdyż wszystko może wydawać się po prostu ładniejsze. Przypominamy, iż Ferrari Project to wciąż roboczy tytuł, oznacza to, że w każdej chwili może ulec zmianie. Gra powstaje zarówno na komputery PC jak i konsole nowej generacji - Xbox 360 i PlayStation 3. Pracują nad nią ludzie odpowiedzialni ostatnio za takie gry jak GTR, GT Legends i BMW M3 Challenge. Poza tym o grze nie wiemy zbyt wiele, nie znamy nawet przybliżonej daty premiery. http://gry.gery.pl/newsy/5818.html Edytowane 5 Stycznia 2008 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 gdzies czytalem, ze gra nie bedzie na PC, tutaj widac: X360,PS3,PC wiec mam nadzieje, ze bedzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 Bo pomyliles tytul z Ferrari Challenge, ktore ma byc tylko na konsole (czyli crap) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 :banana: :banana: :banana: Oby tylko model jazdy nie był zepsuty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Wygląda to przecudnie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 (edytowane) Nowy NFS porsche? :D Błagam, żeby to było dobre i żeby były wszystkie modele łącznie z tymi o których nawet najwięksi fani ferrari zapomnieli... Edytowane 23 Czerwca 2008 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 No nareszcie coś o mojej ulubionej marce :D Już nie mogę się doczekać!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Ciekawe ile jest prawdy w tym "untouched ingame screenshot" ;) a tak poza tym to wyglada to swietnie, ciekawe jak bedzie sie prezentowac oprawa audio :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 (edytowane) CarsonPoland napisał(a): Ciekawe ile jest prawdy w tym "untouched ingame screenshot" ;) a tak poza tym to wyglada to swietnie, ciekawe jak bedzie sie prezentowac oprawa audio :DOby tylko model jazdy dawal rade , po tej fotce z kokpitu bolidu Ferrari , mam ochote w to zagrac , ale jesli dobrze widze..to tam jest blur... :| Choc moze wyjdzie im cos tak dobrego jak Porsze :) Edytowane 24 Czerwca 2008 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 Mi tam motion blur nie przeszkadza...baa...nawet dobrze ze jest. Wrazenie predkosci jest wieksze, a i grafika nie wyglada tak sterylnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...