Skocz do zawartości
LCC

Ferrari Project

Rekomendowane odpowiedzi

No już się nie mogę doczekać :)

Cytat

Fani samochodów ze stajni Ferrari i jednocześnie gracze mogą zacierać ręce. Ponad rok od zapowiedzi gry pod tytułem Ferrari Project, studio Blimey! Games zdecydowało się opublikować pierwsze screenshoty z gry. Jak to zwykle bywa z pierwszymi zdjęciami - nie pokazują one ani interfejsu ani żadnych innych menusów. Nie należy, więc zachwycać się grafiką, gdyż wszystko może wydawać się po prostu ładniejsze. Przypominamy, iż Ferrari Project to wciąż roboczy tytuł, oznacza to, że w każdej chwili może ulec zmianie. Gra powstaje zarówno na komputery PC jak i konsole nowej generacji - Xbox 360 i PlayStation 3. Pracują nad nią ludzie odpowiedzialni ostatnio za takie gry jak GTR, GT Legends i BMW M3 Challenge. Poza tym o grze nie wiemy zbyt wiele, nie znamy nawet przybliżonej daty premiery.

Dołączona grafika

http://gry.gery.pl/newsy/5818.html

Edytowane przez LCC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

CarsonPoland napisał(a):

Ciekawe ile jest prawdy w tym "untouched ingame screenshot" ;) a tak poza tym to wyglada to swietnie, ciekawe jak bedzie sie prezentowac oprawa audio :D

Oby tylko model jazdy dawal rade , po tej fotce z kokpitu bolidu Ferrari , mam ochote w to zagrac , ale jesli dobrze widze..to tam jest blur... :| Choc moze wyjdzie im cos tak dobrego jak Porsze :) Edytowane przez Firekage

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi