Slow Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 Dzis, calkiem przypadkiem napatoczylem sie na gre UAZ 4x4 Racing. Jako ze mam doczynienia z samochodem marki UAZ w moim rodzinnym domu, nie moglem kolo tej gry przejsc obok i nie zaproponowac jej maniakom Off Roadu i hitu Screamer 4x4! a teraz nieco z gry: narazie zapoznaje sie z gra ale przypuszczam, ze troche jeszcze dzisiaj nad nia posiedze, tzn. odezwe sie rano ;) a to juz ja, pedze swoim nowo zakupionym lecz jeszcze nie stuningowanym UAZem :) btw. na pelnych detalach w 1280x1024, komputer c2d @3GHz + 8800gtx @ 600/2000 czasami wymieka.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 fajne.. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 (edytowane) Można to w ogóle u nas gdzieś kupić, albo przeczytać recenzje? Wszystkie linki na google prowadzą do torrentów :mur: Slow napisz coś więcej ... jak fizyka, kierowanie itp Edytowane 6 Stycznia 2008 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 (edytowane) Można to w ogóle u nas gdzieś kupić, albo przeczytać recenzje? Wszystkie linki na google prowadzą do torrentów :mur: Slow napisz coś więcej ... jak fizyka, kierowanie itp Jakies dema itp. mozna sciagnac stad: http://4x4game.ru/?action=files Niestety strona Rosyjska.. http://files.games.1c.ru/uaz4x4/files/demos/4x4game_demo.exe Co do fizyki i kierowania, nie jest zle ale na przyklad przejazd przez lezace klody drzewa i kamienie spaprali, nawet po wymianie opon, zawieszenia i silnika, musze zmieniac na bieg terenowy. Podczas gdy prawdziwy UAZ (ktory o biegu terenowym moze pomarzyc) przejechalby po nich na 2 czy 3-ce. Mimo to, gram w nia odkad wstalem po nocnej sesji :) Jesli ktos nie lubi takich gier to chociaz moze kalendarz z rosjankami mu sie spodoba ;) http://4x4game.ru/?action=calendar EDIT: tutaj wieksza porcja screenow - http://4gamers.ru/screens/album185.html EDIT2: Na PCbabie jest troszke o tej grze. Edytowane 6 Stycznia 2008 przez Slow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 Fajny model i grafika. Nieglupia gierka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 (edytowane) Heheh, ktoś może wie co to znaczy? :D Wywala mi błąd podczas uruchamiania instalatora demka Carson: przecież żartuje ;) Edytowane 6 Stycznia 2008 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 (edytowane) No gdybys mial ruska czcionke to moze by to ktos rozkodowal :lol: LCC wiem jak sie poprawnie pisze, nie musisz mnie poprawiac ;) "Ruska" fajniej brzmi i tyle.... Edytowane 6 Stycznia 2008 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 (edytowane) No gdybys mial ruska czcionke to moze by to ktos rozkodowal :lol:Nie ruską tylko Rosyjską ;) Co do gry to sam chętnie sprawdzę co to za gierca. Mam nadzieję, że są tam free-rajdy :) EDIT: @Carson... Wiem wiem tak tylko :) Co do single race to trzeba go przejść aby odblokować super champion... i sam champion... czy coś mam u siebie nie tak i można już na nich grać? Edytowane 6 Stycznia 2008 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 Mam tak samo. Po zainstalowaniu dodatku i podmienieniu pliku jezykowego wywala mi takie cos w menu. Nic sie nie da zrobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 Gram sobie w tą gierkę od wczoraj i muszę przyznać iż zabawa przednia ;) Nie ma to jak poszaleć tuningowanym UAZ'em po wertepach :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 (edytowane) Gram sobie w tą gierkę od wczoraj i muszę przyznać iż zabawa przednia ;) Nie ma to jak poszaleć tuningowanym UAZ'em po wertepach :-P Grasz w to na kierownicy? Jak fizyka i FF? Poradziłeś sobie z nakładką "europejską" czy może znalazłeś dystrybutora? Jest multi ? Edytowane 9 Stycznia 2008 przez petrumi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 Grasz w to na kierownicy? Jak fizyka i FF? Poradziłeś sobie z nakładką "europejską" czy może znalazłeś dystrybutora? Jest multi ? Nie gram na kierownicy, tylko na starej poczciwej klawiaturze. Fizyka jak na projekt dość mało znanego studia bardzo przyzwoita. Nie miałem żadnej nakładki, oryginalnie wersja ENG. Multi jest z tego co widzę tylko po lanie. Dla tych co się trochę nudzą ;) 1. Ściągamy plik Cars.rar 2. Wgrywamy do katalogu z grą .\UAZ Racing 4x4\Data\cars\BUH 3. W grze kupujemy samochód UAZ 2206 za całe 100$ 4. Sprzedajemy wcześniej kupionego UAZ 2206 za 500 000$ ;) 5. Punkty 3. oraz 4. można powtórzyć wielokrotnie. Tak jak by komuś pieniędzy brakowało :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 (edytowane) Nie gram na kierownicy, tylko na starej poczciwej klawiaturze. Fizyka jak na projekt dość mało znanego studia bardzo przyzwoita. Nie miałem żadnej nakładki, oryginalnie wersja ENG. Multi jest z tego co widzę tylko po lanie.znane czy nie znane studio ale gierka jest na silniku xpand rally :) edit: hmm.. pogralem troche i stwierdzam ze gierka jest ciekawa... a do tego z wyscigu na wyscig coraz trudniejsza :) Edytowane 10 Stycznia 2008 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrjancy Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 Heheh, ktoś może wie co to znaczy? :D Wywala mi błąd podczas uruchamiania instalatora demka Carson: przecież żartuje ;) wie ktoś jak temu zarazić ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razan_r Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 (edytowane) Gdybyś miał rosyjką czcionke to bym Ci to przetłumaczył. A tak to :-|. Do tych co grali: Jak dźwięki w grze? Chodzi o dźwięki silnika itp. Różnią od siebie czy wyją podobnie? Z tego co widzę Uralyskiy Prizyv jest to ważący około 700MB dodatek. Edytowane 11 Stycznia 2008 przez Razan_r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 Im wiecej gram tym bardziej mi sie podoba. Samochod swietnie zachowuje sie w blocie, na skalach i w piachu. Fajna sprawa z wyciagarka w dodatku. U mnie gra gryzie sie z kasperskym. Nie pomaga dodanie do sterefy zaufanej. Trzeba wylaczyc podczas uruchomienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 Im wiecej gram tym bardziej mi sie podoba. Samochod swietnie zachowuje sie w blocie, na skalach i w piachu. Fajna sprawa z wyciagarka w dodatku. U mnie gra gryzie sie z kasperskym. Nie pomaga dodanie do sterefy zaufanej. Trzeba wylaczyc podczas uruchomienia. Z tym dodatkiem to się nieźle wkurzyłem ;/ Przeszedłem całe normalne mistrzostwa i byłem w połowie Super Mistrzostw jak wgrałem dodatek i już moja zapisana gra nie działa ;/ Kurde wszystko od nowa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 A gdzie gra zapisuje save'y ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 A gdzie gra zapisuje save'y ? .\UAZ Racing 4x4\Data\profiles Hym ale cofam narzekanie na dodatek :-P Lokalizacja z samymi wyścigami Trial po prosu rządzi ! :D Już 2x przeszedłem wszystkie będące tam wyścigi, tam to dopiero bez wyciągarki miejscami nie ma co podchodzić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 Heheh, ktoś może wie co to znaczy? :D Wywala mi błąd podczas uruchamiania instalatora demka Carson: przecież żartuje ;) Mam to samo :( Ktos znalazl juz jakies rozwiazanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 Będzie to łazić na mojej grafice w 1024 czy szkoda zachodu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 Bedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 Mam to samo :( Ktos znalazl juz jakies rozwiazanie? A jakie demko sciagnales? To ktore wazy lekko ponad 200mb? Bo jesli tak to pewnie jest zwalony instalator, inne waza wiecej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 Będzie to łazić na mojej grafice w 1024 czy szkoda zachodu ? U mnie na X800Pro śmiga bez problemów w 1280x1024 (oczywiście bez wygładzania i nie wszystko na max'a) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrjancy Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 (edytowane) @CarsonPoland podałbyś linka do dema które ty ściągałeś. Ja ściągałem te które waży 285MB Edytowane 13 Stycznia 2008 przez piotrjancy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Jak kupic nowa wyciagarke ? Jestem w 4 poziomie i mam juz na maxa stunigowane autko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody mazi Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 No gierka godna polecenia, pogralem troche i mnie wciagnelo teraz ferie to bede naginal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Mi jak się gra uruchamia to tylko paski na ekranie latają, nie przełącza się do gry tylko paski przez cały pulpit się pojawiają, tak jakby się grafa zepsuła. Pomaga tylko alt+tab (wtedy się "normalny" pulpit załącza) i menadżer zadań --> zabicie procesu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zainstaluj wszystkie kodeki przy instalacji gry i wylacz antyvirusa przy uruchamianiu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 u mnie działa ale odpala się chyba z minutę (przez ten czas widać czarny ekran). Ale działa i jeździ się przyjemnie. Tylko kierownicę trzeba ustawić na mniej stopni bo się można nakręcić. I forcefeedback zmniejszyć bo można się poczuć jakby faktycznie się terenówką jeździło. Coś takiego przeżyłem podczas realnej jazdy testowej na dniach otwartych Jeepa. Gdy Commanderem miałem przejechać przez mały wąwóz, w którym w poprzek były ustawione pod kątem szyny kolejowe i bujało niesamowicie. Aż szkoda samochodu było... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...