Skocz do zawartości
Slow

Uaz 4x4 Racing

Rekomendowane odpowiedzi

Czytasz na własne ryzyko ;)

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «
Eh przeszedłem normalne mistrzostwa dostałem prototypowy model UAZ'a a jak przeszedłem super mistrzostwa dostałem okienko z gratulacjami i na tym koniec... Zawiodłem się trochę...
Edytowane przez Mardok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zagrałem chwile i nie podoba mi się fizyka, jednak stary dobry Screamer 4x4 wypada o niebo lepiej. Najbardziej denerwujące jest to że jest jakaś mała skarpa a samochód nie chce iść, nawet przy włączonym napędzie na 4 kółka, działa tak jak by yła jakaś niewidoczna ściana.

W screamerze jadąc tatrą z wlączonym napędem na wszystkie koła i blokada mostów nie było górki nie do pokonania ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W screamerze jadąc tatrą z wlączonym napędem na wszystkie koła i blokada mostów nie było górki nie do pokonania ;)

Fakt :-| Ale i tak gierka spoko mimo tych niedopracowan :)

EDIT: Kurde dzisiaj gralem i rozwalilem mojego UAZA no i niestety nie mam kasy na naprawe a uszkodzenie jes na tyle duze ze nie moge wystartowac w wyscigu. ma ktos jakis pomysl zeby cos z tym zrobic, czy pozostaje mi tylko restart kariery;/?? Sporo przeszedlem i szkoda zaczynac od nowa.

Edytowane przez mlody mazi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeszedlem wszytskie wyscigi na 1 miejscu ale nawet nic mi sie nie wyswietlilo.

Jest tez 2 gierka tego studia: Full Drive 2: Hummer. Na Youtubie jest tylko trailer. Nawet nie wiadomo czy juz wyszla czy nie, wszytsko po rusku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zainstalowałem jeszcze raz grę z kodekami, tak jak mi ktoś doradził, i dzięki mu za to, bo faktycznie teraz się uruchamia. Tylko teraz kolejny problem - po wczytaniu się trasy i pokazaniu się obrazu na niecałą sekundę gra wywala się na pulpit i koniec "grania". Wie ktoś o co chodzi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mardok zainstalowałeś sobie Uralski Pryzyw? To jest dodatek, polecam.

Tak mam, pisałem na poprzedniej stornie iż przez niego straciłem save z gry bez dodatku. No i cofam to co napisałem w pierwszym poście na tej stronie, jednak dostaje się autko po ukończeniu Super Mistrzostw jest to Prototyp Patriota ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dostalem jeszcze policyjnego uaza i karetke, ale wyciagarki nowej i tak nie moge kupic.

Nie wiem jakie mogą być problemy z kupnem wyciągarki, ja idę do garażu kupuje bodajże najlepszy kompresor (to ostatnie pole) potem samą wyciągarkę (przedostatnie pole) i jedziemy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi