Mardok Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 (edytowane) Czytasz na własne ryzyko ;) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Eh przeszedłem normalne mistrzostwa dostałem prototypowy model UAZ'a a jak przeszedłem super mistrzostwa dostałem okienko z gratulacjami i na tym koniec... Zawiodłem się trochę... Edytowane 14 Stycznia 2008 przez Mardok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 może jakiś spojler bo się odechciewa grać (niektórym, mi nie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Czy ta gra byla dodawana do jakiejs gazety? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zagrałem chwile i nie podoba mi się fizyka, jednak stary dobry Screamer 4x4 wypada o niebo lepiej. Najbardziej denerwujące jest to że jest jakaś mała skarpa a samochód nie chce iść, nawet przy włączonym napędzie na 4 kółka, działa tak jak by yła jakaś niewidoczna ściana. W screamerze jadąc tatrą z wlączonym napędem na wszystkie koła i blokada mostów nie było górki nie do pokonania ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody mazi Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 (edytowane) W screamerze jadąc tatrą z wlączonym napędem na wszystkie koła i blokada mostów nie było górki nie do pokonania ;) Fakt :-| Ale i tak gierka spoko mimo tych niedopracowan :) EDIT: Kurde dzisiaj gralem i rozwalilem mojego UAZA no i niestety nie mam kasy na naprawe a uszkodzenie jes na tyle duze ze nie moge wystartowac w wyscigu. ma ktos jakis pomysl zeby cos z tym zrobic, czy pozostaje mi tylko restart kariery;/?? Sporo przeszedlem i szkoda zaczynac od nowa. Edytowane 14 Stycznia 2008 przez mlody mazi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 Przeszedlem wszytskie wyscigi na 1 miejscu ale nawet nic mi sie nie wyswietlilo. Jest tez 2 gierka tego studia: Full Drive 2: Hummer. Na Youtubie jest tylko trailer. Nawet nie wiadomo czy juz wyszla czy nie, wszytsko po rusku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zainstalowałem jeszcze raz grę z kodekami, tak jak mi ktoś doradził, i dzięki mu za to, bo faktycznie teraz się uruchamia. Tylko teraz kolejny problem - po wczytaniu się trasy i pokazaniu się obrazu na niecałą sekundę gra wywala się na pulpit i koniec "grania". Wie ktoś o co chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razan_r Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Mardok zainstalowałeś sobie Uralski Pryzyw? To jest dodatek, polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 Mardok zainstalowałeś sobie Uralski Pryzyw? To jest dodatek, polecam. Tak mam, pisałem na poprzedniej stornie iż przez niego straciłem save z gry bez dodatku. No i cofam to co napisałem w pierwszym poście na tej stronie, jednak dostaje się autko po ukończeniu Super Mistrzostw jest to Prototyp Patriota ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 Ja dostalem jeszcze policyjnego uaza i karetke, ale wyciagarki nowej i tak nie moge kupic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Ja dostalem jeszcze policyjnego uaza i karetke, ale wyciagarki nowej i tak nie moge kupic. Nie wiem jakie mogą być problemy z kupnem wyciągarki, ja idę do garażu kupuje bodajże najlepszy kompresor (to ostatnie pole) potem samą wyciągarkę (przedostatnie pole) i jedziemy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Mardok zainstalowałeś sobie Uralski Pryzyw? To jest dodatek, polecam.skad to zassac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 mam pytanie czy ktoś mógł by udostępnic save w 100 % ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bllaszczyk Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2011 witam z kąt wziąć dodatek do uaz 4x4 (eng) nigdzie nie mogę znaleść 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2011 Ze sklepu. A tak a (pół)serio - słabo szukasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bllaszczyk Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2011 2 dzień szukam w google i nie mogę znaleść tego dodatku 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bllaszczyk Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2011 (edytowane) witam znalazłem dodatek i co mam z nim zrobić ,może ktoś napisać ? wyskakuje mi taka wiadomość Edytowane 29 Października 2011 przez bllaszczyk 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...