Skocz do zawartości
saperos

Asus X51rl-ap065

Rekomendowane odpowiedzi

Mam dokładnie tego laptopa, kupiłem go w tym sklepie w Częstochowie.

Jak na razie sprawuj się bardzo dobrze, nie mam z nim żadnych problemów. Zainstalowałem Win Xp i śmiga super.

Oni dodają sterowniki do Xp'ka na płytce więc nie ma problemu.

Jak masz jakieś pytanie to proszę pytać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bateria nie jest za mocną stroną tego modelu, przy zwykłym użytkowaniu trzymie ok 2godz. 15min. Cały czas mam włączone wifi i czasami trochę radio internetowe.

Według mnie wykonany jest bardzo dobrze - nic nie trzeszczy, klawiatura się nie ugina, obudowa ładnie wygląda.

Za tą cenę to naprawdę dobry laptop.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tez zamówilem tego laptopa w tym samym sklepie, w poniedzialek mi wysla i mysle, ze w srode juz bede mogl cos o nim napisac :)

PS.

saperos jakbyś mogl napisz jaka predkosc ramu jest i jak z grafiką uciagnie jakies gierki z ostatnich 2-3 lat?np. Counter Strike Source albo HL2

I jeszcze czy zarzucilbys jakies zdjecie jak wyglada ten laptopik bede wdzieczny

Edytowane przez tomekbobi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zero problemów! Windows XP hula az milo, szybko i sprawnie. Zainstalowalem sobie GTA san andreas i dziala elegancko, nawet z wlaczonym antialiasingiem. Laptop bardzo pozadnie wykonany. Fotek nie załączam bo mateusz juz to zrobil :) jak cos to pytac, chetnie pomoge

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i wczoraj doszedl do mnie laptopik :D pierwsze wrażenia super, wyglad elegancki, solidnie wykonany to co mnie zdziwilo to ze laptopy sa takie ciezkie pozejrzewam ze jakby mi spadl z 1metra to by zostala z niego miazga :D. Po zainstalowaniu Windowsa XP oczywiscie instalacja bez problemów i instalacji sterowników ze strony producenta wszystko ladnie i szybko dziala. Gier jeszcze zadnych nie sprawdzalem wiec nie wiem jak z wydajnoscia grafiki ale nie kupilem go z mysla o grach. Tak czy siak polecam tego laptopa za tą cene nic lepszego nie znajdziecie :)

PS. moze to wszystko juz napisali koledzy wyzej ale ja tylko to potwierdzam :))

EDIT. mam pytanie posiada on Bluetootha? bo niby sa sterowniki na stronie producenta a nie umie tego wybadac czy jest bluetooth

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda ze nie ma Bluetootha ale dziwne bo po co sterowniki sa na stronce Asusa do tego modelu.To pod dioda Zz tez mam dopiero teraz to zauwazylem jak o tym napisales, jeszcze mam tasme na tym naklejona. Nie wiem co to jest. Mateusz16 napisz mi czy dogrywales jakis sterowniki dodatkowe do procesora ze strony intela, czy tylko te z plyty/stronki asusa?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mateusz16 ja sie dowiedzialem ze ta irda na przodzie to tylko "atrapa" tzn. asus montuje uniwersalne obudowy do swoich laptopów i akurat w tym modelu to tylko ozdoba :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi