saperos Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 w poniedziałek chce kupić tego lapciaka: http://www.primakomp.pl/product_info.php/products_id/3254 Prosze powiedzcie czy dobrze robie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 mialem przez jakis czas, lapek ogolnie fajny i malo awaryjny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz16 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 Mam dokładnie tego laptopa, kupiłem go w tym sklepie w Częstochowie. Jak na razie sprawuj się bardzo dobrze, nie mam z nim żadnych problemów. Zainstalowałem Win Xp i śmiga super. Oni dodają sterowniki do Xp'ka na płytce więc nie ma problemu. Jak masz jakieś pytanie to proszę pytać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saperos Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 Ile trzyma bateria podczas zwyklego uzytkowania (office, internet przez wifi), jak oceniasz jego wykonanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz16 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 Bateria nie jest za mocną stroną tego modelu, przy zwykłym użytkowaniu trzymie ok 2godz. 15min. Cały czas mam włączone wifi i czasami trochę radio internetowe. Według mnie wykonany jest bardzo dobrze - nic nie trzeszczy, klawiatura się nie ugina, obudowa ładnie wygląda. Za tą cenę to naprawdę dobry laptop. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saperos Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 wiec nie bede zwlekal w nieskonczonosc... ponad 2h to juz niezle. Mysle ze za taka cene nie znajde nic lepszego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ads Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 Da się na nim zainstalować bez problemu win 2000 ? skoro XP można to 2k też nie powinien sprawiać problemów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlienMks Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 Tutaj masz fajną Toshibe za 2 tys http://www.computer.istore.pl/sklep,740,10...n,495228,0.html albo równie dobry MSI http://notebooki.pl/notebook/pokaz-od-skapiec/18020/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saperos Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 Obydwa mają 1 GB ramu, Tośka przy tym zajete obydwa sloty (512+512) do tego słabszego procka, a MSi odpada przez te klawiature numeryczną... na pewno pisanie bedzie niewygodne, a lapka biore do programowania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz16 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 I jak? Kupiłeś tego Asusa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saperos Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 Kupilem i jestem bardoz zadowolony!! Bateria trzyma 2h 15min z wlaczonym wifi i jasno ustawiona matryca, bardzo fajnie wykonany i spawdza sie w 100% :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekbobi Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 (edytowane) tez zamówilem tego laptopa w tym samym sklepie, w poniedzialek mi wysla i mysle, ze w srode juz bede mogl cos o nim napisac :) PS. saperos jakbyś mogl napisz jaka predkosc ramu jest i jak z grafiką uciagnie jakies gierki z ostatnich 2-3 lat?np. Counter Strike Source albo HL2 I jeszcze czy zarzucilbys jakies zdjecie jak wyglada ten laptopik bede wdzieczny Edytowane 12 Stycznia 2008 przez tomekbobi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz16 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 Grafika nie jest mocnym punktem tego modelu. Gram w css i mniej szczegółowe mapki chodzą na wysokich detalach, a te bardziej szczegółowe na średnich. Fotki lapka: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekbobi Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 oo mateusz16 wielkie dzieki jak css pojdzie na srednich to nie jest tak zle z grafą :) wyglad tez mi sie podoba mysle ze bede zadowolony. mateusz16 miales z nim jakies problemy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz16 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 Nie , nie miałem z nim żadnych problemów. Jak na razie sprawuje się bardzo dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekbobi Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 ok dzieki za odpowiedz :) mam nadzieje ze mój tez nie bedzie mi sprawial problemów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saperos Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 zero problemów! Windows XP hula az milo, szybko i sprawnie. Zainstalowalem sobie GTA san andreas i dziala elegancko, nawet z wlaczonym antialiasingiem. Laptop bardzo pozadnie wykonany. Fotek nie załączam bo mateusz juz to zrobil :) jak cos to pytac, chetnie pomoge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mane Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zainstalowalem sobie GTA san andreas i dziala elegancko, nawet z wlaczonym antialiasingiem. Jaka karta graficzna ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saperos Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 taka jak w specyfikacji lapka z pierwsego posta ;) ATI Radeon Xpress 1100 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mane Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Jak smiga na tym nawet GTA to kupuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekbobi Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 (edytowane) no i wczoraj doszedl do mnie laptopik :D pierwsze wrażenia super, wyglad elegancki, solidnie wykonany to co mnie zdziwilo to ze laptopy sa takie ciezkie pozejrzewam ze jakby mi spadl z 1metra to by zostala z niego miazga :D. Po zainstalowaniu Windowsa XP oczywiscie instalacja bez problemów i instalacji sterowników ze strony producenta wszystko ladnie i szybko dziala. Gier jeszcze zadnych nie sprawdzalem wiec nie wiem jak z wydajnoscia grafiki ale nie kupilem go z mysla o grach. Tak czy siak polecam tego laptopa za tą cene nic lepszego nie znajdziecie :) PS. moze to wszystko juz napisali koledzy wyzej ale ja tylko to potwierdzam :)) EDIT. mam pytanie posiada on Bluetootha? bo niby sa sterowniki na stronie producenta a nie umie tego wybadac czy jest bluetooth Edytowane 16 Stycznia 2008 przez tomekbobi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz16 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 W tym modelu nie ma Bluetootha. W moim laptopie pod diodą Zz trochę z lewej strony jest takie coś co przypomina irdę. Czy wy też to macie, używaliście tego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekbobi Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 Szkoda ze nie ma Bluetootha ale dziwne bo po co sterowniki sa na stronce Asusa do tego modelu.To pod dioda Zz tez mam dopiero teraz to zauwazylem jak o tym napisales, jeszcze mam tasme na tym naklejona. Nie wiem co to jest. Mateusz16 napisz mi czy dogrywales jakis sterowniki dodatkowe do procesora ze strony intela, czy tylko te z plyty/stronki asusa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz16 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 Instalowałem tylko te sterowniki co były na płytce, nic więcej. W instrukcji też pisze o bluetoothu, ale jest dopisane że tylko do wybranych modeli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekbobi Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 no ale powinien byc bluetooth wejdz sobie na stronke asusa i po wybraniu naszego modelu jak byk są sterowniki do bluetootha tylko po co. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 bo sa rozne konfiguracje tego lapa, takze takie z blutaczem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekbobi Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 (edytowane) mateusz16 ja sie dowiedzialem ze ta irda na przodzie to tylko "atrapa" tzn. asus montuje uniwersalne obudowy do swoich laptopów i akurat w tym modelu to tylko ozdoba :) Edytowane 17 Stycznia 2008 przez tomekbobi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 no to chyba bylo logiczne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekbobi Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 jak logiczne? ja nic nie wiedzialem o tych uniwersalnych obudowach wiec wiesz dla mnie to nie bylo logiczne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 mea culpa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...