yogurcik Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 Witam doradźcie co kupić maszyna typowo do biura ważne 1 gb pamięci bluetooth wi fi wyjście na 2 monitor oraz telewizor dobra matryca lekki Windows xp !! dobrze jak by mia rs-a ale sie obejdzie jak najdłuższa gwarancja. od 3 lat tłucze hp compaq nx 6110 w zasadzie jest ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixa Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 Witam doradźcie co kupić maszyna typowo do biura ważne 1 gb pamięci bluetooth wi fi wyjście na 2 monitor oraz telewizor dobra matryca lekki Windows xp !! dobrze jak by mia rs-a ale sie obejdzie jak najdłuższa gwarancja. od 3 lat tłucze hp compaq nx 6110 w zasadzie jest ok Masz recenzje 6715b - przeczytaj, przemysl :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 Masz recenzje 6715b - przeczytaj, przemysl :-)ciekawe ale szukam na c2d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlienMks Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 Skoro chcesz do biura to nie wiem po co Ci laptop za 3 tys ? Ale jak chcesz to masz chyba najlepszy do 3 tys http://www.allegro.pl/item293268823_fl90_b...160gb_2gb_.html bardzo wydajny i mocny laptop. Chodź do Twoich wymagań to wystarczy coś za 2 tys. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 Skoro chcesz do biura to nie wiem po co Ci laptop za 3 tys ? Ale jak chcesz to masz chyba najlepszy do 3 tys http://www.allegro.pl/item293268823_fl90_b...160gb_2gb_.html bardzo wydajny i mocny laptop. Chodź do Twoich wymagań to wystarczy coś za 2 tys. tak wlasnie patrze na ceny i rzeczywiscie za 2 tys kupie cos podobnego do tego co mam tylko ze nowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 tak wlasnie patrze na ceny i rzeczywiscie za 2 tys kupie cos podobnego do tego co mam tylko ze nowecos jednak firmowego wezme Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...