Tomeq Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Chcialbym wymienic sobie plytke glowna(bo mam bardzo do d.....) i niw bardzo wiem na jaka. Plytka ma byc pod Athlona XP. Jaka plytke poradzilibyscie abym sobie kupił ?? P.S. Zastanawiam sie nad Asusem A7N8X nForce2-ST SocketA U/133 DDR 400 Sound 6 ch.(nie wiem po co to :twisted: ) USB 2.0 Lan(tez nie wiem po co :twisted: )ATX - Wie ktos cos o niej, a moze sam ja uzytkuje ?? :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 rozumiem ze chodzi ci o plyte na nf2 w takim razie Abit NF7 v1.2 albo ten nieszczesny Epox te dwie firmy to dobry wybor a jak chcesz troche kasy oszczedzic to soltek lub Chaintech mATX (trzy pci) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 tak chodzi mi o plytke z nF2 :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Nikt oprocz KGB mi nie pomoze :cry: :( ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxximuS Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Jest jeszcze Slotek ..ja mam Epoxa 8RDa+ i jestem happy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 wybacz ale nikomu pewnie nie chce sie pisac 5 razy dziennie tego samego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Jeszcze 2 tygodnie temu stałem przed tym samym dylematem i wybrałem EPOX'a 8RDA+, którego Ci polecam. Niestety nie dane mi było testować tego ASUS'a, ale podejżewam, że są to płyty porównywalne. Nie wiem jakie są ceny w twoim mieście, ale w Krakowie płyta ta jest tańsza od ASUS A7N8X o ok. 20zł. U mine działa bardzo ładnie, jak na razie wad nie zauważyłem. Nie dziw się, że ludzie nie piszą na ten topic, to było już chyba z 50 x :) Szukaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...