pawelekmal Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 Sprawa wygląda tak: zgodnie z instrukcja podpiąłem klawe (usb) i komputer od razu wykrył dokładnie jaki to sprzęt, wszystko działało. Doinstalowałem tylko programy do obsługi lcd i przycisków g. Wyłączyłem komputer i gdy włączyłem go następnego dnia nie działał lcd i klawisze g,m. Robiłem wszystko: reinstalacja oprogramowania, wyjmowanie i wkładanie kabla. Dopiero kiedy przełożyłem kabel do innego gniazda usb, wykryło klawiaturę i wszystko działało. Po kolejnym off/on kompa klawa nie działała tak jak wcześniej i tylko gdy przełoże kabel do portu usb, w którym klawy jeszcze nie było wszystko działa. Ale do jutra nie będę miał już portów usb do których nie była jeszcze podpięta klawiatura :/ Dodam, że w menadżerze urządzeń ta klawa jest jako urządzenie interfejsu HID. Wiecie jak zrobić żeby klawiatura działała poprawnie po każdym włączeniu komputera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 pobaw sie moze w BIOSI'e sa ustawienia odnosnie klawiatury Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 co gdzie jak? mb to msi kt4av. Znalazłem 2 opcje z usb w nazwie, z czego jedna była disabled i przestawienie na enabled nic nie dało :/ Ktoś ma jakiś inny pomysł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...