przemo3642 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 Witam, dwie firmy produkują karty MEMORY STICK MICRO M2: SONY oraz SANDISK Znalazłem tylko parametry Sandiska: ODCZYT do 10 MB/s, ZAPIS do 3 MB/s. Takich informacji nie mogę znaleźć odnośnie SONY. Czy te karty się czymś różnią??? Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrrcin Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 Ja też mam ten problem tylko że mnie interesuje karta microSD 2GB. Zastanawiam się nad Sandiskiem lub Kingstonem tylko nie wiem który jest lepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cienislaw Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 Witam, dwie firmy produkują karty MEMORY STICK MICRO M2: Czy te karty się czymś różnią??? prawdopodobnie metka. "In a joint venture with SanDisk, Sony released a new Memory Stick Micro (M2) format on February 6, 2006." Ja też mam ten problem tylko że mnie interesuje karta microSD 2GB. Zastanawiam się nad Sandiskiem lub Kingstonem tylko nie wiem który jest lepszy. "Format microSD został stworzony przez firmę SanDisk. Nowa karta (o nazwie TransFlash) została zatwierdzona w lipcu 2005 r. przez Secure Digital Card Association jako nowy standard microSD." chyba nie macie juz watpliwosci jakiej firmy karte powinniscie wybrac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quintrix Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 Ja natomiast mam pytanie czy warto kupić tą kartę pamięci do SE K750i http://www.allegro.pl/item308824440_ms_pro...y_ericsson.html Cena jest kusząca w porównaniu do oryginalnej karty SanDiska :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karoopl Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 Ja natomiast mam pytanie czy warto kupić tą kartę pamięci do SE K750i http://www.allegro.pl/item308824440_ms_pro...y_ericsson.html Cena jest kusząca w porównaniu do oryginalnej karty SanDiska :? Bo Sony z Allegro to podrobki, a SanDiski to w wiekszosci oryginalne karty tego producenta ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Game_Plan Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 (edytowane) Ja natomiast mam pytanie czy warto kupić tą kartę pamięci do SE K750i 2915437[/snapback] Bo Sony z Allegro to podrobki nie wszystkie Edytowane 17 Lutego 2008 przez Game_Plan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 Mam kart 2GB Sandiska z przejsciowka na pro duo i jesli chodzi o zapis to na czytniku z laptopa przy przejsciowce mam troche ponad 1MB (TC UP), odczyt nie mam pojecia, karta spisuje sie dobrze i smialo moge polecic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabliq Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Witam. Która którą karte lepiej <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> do K800i? http://www.allegro.pl/item331555942_sony_m...gw_czytnik.html lub http://www.allegro.pl/item331180383_sandis...ro_m2_1_gb.html Czy obie sa oryginalne? I czy ten czytnik kart daje dużo wiekszy transfery niż normalnie przez kabel? Rozważam, tylko te opcje ponieważ nie mam zamiaru czekać tydzień na karte i wole odbiór osobisty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorysVasiliev Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 ja używałem Sony 1GB od 1,5 roku w k750i - troche mp3/thems/gry/programy/fotki itd itd zgrywanie nagrywanie itd itd i nigdy nie sprawila klopotu i nie bylo nic ze muli lub zawiesi (niemówiac juz zeby sie uszkodzila :) ) .......tak wiec ja moge polecic nie zawiodlem sie ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...