Skocz do zawartości
Arczi

Problem Z Klawą Genius Slimstar

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, posiadam taką oto klawe: 1klik.pl/sklep/Klawiatury_multimedialne_z_klawiszami_do_multimediow/Klawiatura_GENIUS_SlimStar_PS_2_srebrno_czarna/c641/p1176511/

Wczesniej mialem klawe MediaTecha i tego problemu nie było.

Otoz chodzi o to, ze obojetnie w jakiej grze, ale wezmy np. NHL wciskam strzałkę i S (podanie) to poda dopiero po 3-4 wciśnięciach. Poprostu ja wciskam podanie a tu czasami wogole 0 jakiejkolwiek reakcji, czasami nawet jak chce zrobic zwód (deke), zwykle ruszając strzałkami w lewo - prawo to on sie cofa albo wogole nic... Albo np. jak wciskam D (strzał) to bierze zamach, puszczam klawisz a on dalej ma kij w powietrzu i zamach.uje sie dalej do strzalu, strzeli dopiero po paru wcisnieciach klawisza. I nie jest to tylko w tej grze, testowalem pare innych i to samo. Klawe dostalem na gwiazdke, dzisiaj bylem w sklepie i wyminili mi na taką samą i dalej lipa... Nie mam pojecia czemu tak sie dzieje. Ale kiedy nie gram tylko np. cos pisze, i wcisne S i przy tym pare strzałek albo innych klawiszy, to wszystko jest ok. Pomoze ktos ? Z gory dzieki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi