Ramzes33 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Mam problem z usunięciem pozostałości po instalacji programu (konkretnie cdpokera) - przy ponownej próbie instalacji zawsze pyta się czy skończyć poprzednią czy zacząć od nowa. W jaki sposób pozbyć się wszystkich danych z kompa o tym programie - chcę założyć nowe konto a po ponownej instalacji cały czas są dane ze starego - zlikwidowanego na moją prośbę przez support. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyyzy Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Spróbuj coś z tego: http://www.itpartner.pl/ftp/kat/217/Usuwanie.programow.html Pozdrawiam, wyyzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes33 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 Niestety dalej nic z tego - odinstalowuje, usuwam rejestry, pliki z przeglądarki i ciągle to samo. W każdym razie dzięki za pomoc. Jakby ktoś miał inne pomysły (oprócz formatu :)) to proszę pisać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MantisGhost Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 ja bym to zrobil tak: start > uruchom > regedit > i w okienku wyszukaj nazwa programu kasujesz co nalazl cisniesz F3 znaduje kolejny wpis znowu usuwasz deltem i tak do chwili gdy wipisze ze wszystko usuniete. mozesz tez zaoptarzys sie w programik your unsitaller 2007 ja go uzywam juz z dobre 2 lata i tylko nim odinstalowywuje zawsze usuwa caly syf a jak nie caly to wiekszosc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...