John M. Kane Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 (edytowane) Co byście polecili? Obecnie mam to co w podpisie, czyli Logitecha UltraX Flat. Klawiaturka - cudo. Tylko kabelek trochę mi zaczyna doskwierać. Przydało by się coś bez tego. Tylko mam nadzieję, że one są już obecnie obojętne na zakłócenia, itp.? Najlepiej by było jakby taka klawiaturka była też o niskim skoku klawiszowym bo się bardzo przyzwyczaiłem. (mało czasu ostatnio - ciężko zrobić samemu rekonesans, także polegam na Was :P) W sumie to doszedłem do wniosku, że w grę wchodzi sama klawiatura. Dobrego zestawu, taniego, płaskiego, chyba raczej nie znajdę. :/ Edytowane 8 Stycznia 2008 przez John M. Kane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbq Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 (edytowane) Co byście polecili? Obecnie mam to co w podpisie, czyli Logitecha UltraX Flat. Klawiaturka - cudo. Tylko kabelek trochę mi zaczyna doskwierać. Przydało by się coś bez tego. Tylko mam nadzieję, że one są już obecnie obojętne na zakłócenia, itp.? Najlepiej by było jakby taka klawiaturka była też o niskim skoku klawiszowym bo się bardzo przyzwyczaiłem. (mało czasu ostatnio - ciężko zrobić samemu rekonesans, także polegam na Was :P) nie ten dzial misiek http://forum.purepc.pl/index.php?showforum=75 Edytowane 7 Stycznia 2008 przez dbq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
John M. Kane Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 (edytowane) Damn! To wszystko przez to, że piszę z roboty. Jakby uprzejmy moderator mógł przenieść to byłbym wdzięczny. Sorry for trouble. Dzięki za przeniesienie. Co do zestawu to co myślicie o Logitech Cordless Desktop S510? Szkoda, że keyb nie jest płaska. :/ Edytowane 8 Stycznia 2008 przez John M. Kane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 chcę odkopać topic bo szukam własnie klawiatury o niskim skoku bezprzewodowej. niemusi mieć tysiąca dodatkowych klawiszy, jest ktoś wstanie mi taką polecić i jaki zasięg ma takie cudo. a co do ceny to dobrze aby było do 100 zł jeśli jest to możliwe. P.S. jeśli ktoś znajdzie klawę w zestawie to może być bo mój gryzoń chyba też niedługo wyzionie ducha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 nie będę się powtarzał http://forum.purepc.pl/index.php?s=&sh...t&p=2897731 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...