coolart Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 (edytowane) witam tak sie zastanawiam nad kupnem jakiegoś lcd graficznego lecz ostatnio czytając ze najlepiej jak ma sie w karcie złącze VFC lecz ja szukając takiego zlacza na grafie nie znalazłem jest jedynie takie jak na zdjęciu zaznaczone na czerwono. nie chciałbym kupować lcd póki nie będę miał pewności ze przez to da sie coś wyświetlić. czy to nie jest przypadkiem LVDS ? jesli tak to gdzie mogę dostać spis wyprowadzeń? Edytowane 8 Stycznia 2008 przez coolart Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 A przejściówka DSUB->DVI istnieje? Chyba łatwiej jest użyć przejściówki niż bawić sie w takie coś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxer Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 O stary ale wymyślasz złącze VFC omgwtf? na lcd masz złącza przeważnie DSub ( to niebieskie ) i DVI ( białe) podpinasz i wszystko smiga. ps u mnie przez jakis czas na GF2 GTS Pro Hpek 22' chodził na 1680x1050 nic nie musiałem robić tylko wpiąłem wtyczkę :wink: i wymiatał :-P . Jak coś to karta niedługo na sprzedaż za grosze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 Jemu raczej chodzi o coś takiego > http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=140119 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxer Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 Nie ma zdjęć :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...