Gkar Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Szukam nowej budy i nie wiem na co się zdecydować: Gigabyte GZ-X1 black http://zenfist.pl/gigabyte-gzx1-black-p-1672.html czy Cooler Master Elite 333 Black http://zenfist.pl/coolermaster-elite-rc333-p-1702.html Bardzo mnie interesują opinie posiadaczy tego GB X1 bo mało o nim w necie znalazłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 Obie obudowy są w środku identyczne (obie miałem w rękach). Bierz tą która ci się bardziej podoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gkar Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 dzięki za odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiedzmin_ Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 ja bym nie wzial zadnej :) powod - brak wentyla z przodu budy. ale to moje upodobanie :) praktyczne, ale moje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omgwtf Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 W większości obudów nie ma wentyli fabrycznie, albo jest jeden. A i ten pewnie jest wyjec nie z tej ziemi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiedzmin_ Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 dobra chyba musze sprecyzowac: http://zenfist.pl/aplus-case-twinengine-srebrna-p-803.html przyklad moze przejaskrawiony, ale mniej wiecej o to mi chodzi - przelotowa tuba z przodu na dole. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aTom Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 Gigabyte - szkielet ten sam co w CM a bedzie ciągnął mniej kurzu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 W CM na przodzie tez jest taka specjalna hm...gąbka która służy jako filtr i nie ciągnie dużo kurzu dzięki temu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aTom Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Pewnie ale trzeba ją od czasu do czasu trzepać. Mam to w moim Stackerze - juz powoli szukam innej budy, albo z drzwiczkami, albo bardziej pełnej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meka Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 jak odkurzaczem z przodu nie mozna czyscic? chyba wtedy wyciagnie wszystkie brudy z filtra? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...