xor_ew Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 Witam! Szybkie pytanie, bo przeszukiwanie innych forów nie daje rezultatów, a jeżeli temat jest to odpowiedzi są nieadekwatne. Mam do czynienia z nowym iPod'em nano 8GB. Pomijam, że wnerwia mnie kretyński iTunes - tak zamulistego programu typu 'suite' jeszcze nie widziałem... Mam tylko pytanie: co zrobić, żeby ten odtwarzacz "łykał" DivX'y, Xvid'y itp? Konwertowałem SmartMedia Converter do odpowiedniej rozdziałki, ale iTunes tego nie widzi. Nie wiem, nie znam się, może format nieodpowiedni, a może trzeba go sflaszować... Po prostu helpa potrzebuję! :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasp Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 Z tego co pisza w specyfikacji obsluguje tylko "m4v, mp4, and mov", wiec o avi (divx, xvid) raczej zapomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 w specyfikacji do ps2 tez nie pisza ze czyta divx, a czyta :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...