Skocz do zawartości
zboras85

Pół Kompa Do 900zł

Rekomendowane odpowiedzi

Ja kupuje w apollo.pl bo znajomy tam pracuje i "robi" mi ceny :) i tak np. za foxconna P35A-S zapłace(bedzie w następnym tygodniu) 315zł za E2180zapłace około 195zł, za Kingston elpida 667 2x1gb około 105zł, za scythe ninja plus około 110zł i pewnie do tego w niedługim czasie jakis GF8800gts.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

The SainT napisał(a):

Ja kupuje w apollo.pl bo znajomy tam pracuje i "robi" mi ceny :) i tak np. za foxconna P35A-S zapłace(bedzie w następnym tygodniu) 315zł za E2180zapłace około 195zł, za Kingston elpida 667 2x1gb około 105zł, za scythe ninja plus około 110zł i pewnie do tego w niedługim czasie jakis GF8800gts.

Czemu każdy poleca pamięci kingstona Elpida?

Są kingstony Elpida 800 MHz?

P.S. Skoro Twój znajomy pracuje w apollo to może mi też "zrobi" ceny i doliczy sobie połowe różnicy w cenie :)

Edytowane przez zboras85

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zboras85 napisał(a):

Czemu każdy poleca pamięci kingstona Elpida?

Są kingstony Elpida 800 MHz?

Nie widziałem Kingstonów Elpida 800. Jednak jak do tej pory nie ma raczej problemu ze zrobieniem 800 mhz 4-4-4-12 przy napięciu 2V na Kingstonach Elpida 667 5-5-5-15 :). Większość jednak potrafi sporo więcej, a że są tanie i raczej mało się psują to wszyscy je polecają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi