Święty spamer Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 Mam problem bo miałem internet z KOLnet-u (radiowy) i kilka dni temu rozwiązałem umowe i potrzebuje dostać się do anteny ale nie znam hasła ani loginu a ten co mito założył to powiedział że mi nie da. Antene wykupiłem na własność i zabuliłem za nią 400zł Potrzebuje pomocy w tym drobnym "włamaniu" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lgolebio Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 (edytowane) Niby jak chcesz dostać się do anteny ?? Mówisz o Acces Point'cie ? Spróbuj to, tylko uprzednio zresetuj: Login: admin Password: public Edytowane 9 Stycznia 2008 przez lgolebio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty spamer Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 Jak mam zresetować antenę Czy nie da się znaleść jakoś tego hasła i loginu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lgolebio Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 A skąd mamy zgadywać jakie to urządzenie ?????? Możesz chociaż podać jakieś dane z tabliczki znamionowej albo cokolwiek ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty spamer Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 To z tym bedzie ciężko bo antena wisi daleko od jakiegokolwiek okna i trochę wysoko ale na paneli sterowania pisze OSbridge 5G Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 Takie cos: http://www.cyberbajt.pl/cyber.php?i=produkt&id=1260 ? Poza tym nie pisz, ze chcesz sie zalogowac do anteny, bo takie cos jest fizycznie niewykonalne - antena to tylko kilka polaczonych pretow, bez zadnej elektroniki. Zalogowac sie mozna co najwyzej do Access Pointa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lgolebio Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 No to trzeba się do tej anteny dostać...i ją zdjąć, bo zapewne w jej zabudowie jest ukryty acces point. Inaczej się nie da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty spamer Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 no to jutro dostaniesz te informacje Będzie ciężko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty spamer Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 Jest problem bo tam nie ma żadnej naklejki ani nic i będzie problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lgolebio Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zrób zdjęcie tego ustrojstwa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 Rany, przeciez podalem linka do opisu ze zdjeciem tej skrzynki, tylko nie doczekalem sie odpowiedzi czy to o to chodzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty spamer Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Niestety to nie jest to urządzenie poniewać moje jest trochę inne NP. nie ma karbowanej obudowy wejście na kable jest po lewej stronie Oraz przepraszam za moją nieobecność Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty spamer Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 Znalazłem hasło do anteny poprzez nielegalny proces ale ważne że mam i tema uważam za zamknięty Dziękuje forumowiczą za odzew i próbę pomocy w moim problemie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...