PelzaK Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 Być moze nie wszyscy wiedzą iż na allegro trwa właśnie konkurs modingu pod tym adresem. Nie namawiam na co głosować (jak niektórzy perfidnie robią :) ) bo to niezgodne z regulaminem, ale namawiam do wzięcia udziału, bo z obserwacji wynika, że pewien ktoś zatrudnił sobie chyba całą klasę swoją żeby głosowała na jego komputer (w dodatku obudowa kupna ze sklepu) - nie wiem co w niej takiego wyróżniającego... Ale jak to bywa na konkursach, jury po prostu liczy głosy.. nie ważne jak podejrzane by były :evil: Dodam, że z naszego forum są zdaje się 3 budy... :). Tak, że wspomóżcie ludzi, którzy wykonali kawał solidnej pracy B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 3- 1 pkt 14- 3 pkt 47- 2 pkt Poprzednik ma racje, nadodatek zestaw 25 daje sobie uciac prącie że to fake...i w tym aucie nie ma ani jednej czesci komputerowej;], fakt ze kabel z pilota wchodzi pod auto i wychodzi bokiem nie swiadczy o niczym. Odrazu tego lewusa bym rozstrzelal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 (edytowane) Dlaczego ja o tym nie wiedzialem :unsure: :mur: ps. 14 imo najladniejsza. A tak poza tym to zastanawia mnie jak to cos z numerem 22 moglo sie zakwalifikowac? :lol: Przeciez te resztki z obudowy swiadcza tylko o poziomie calego konkursu, a raczej o tym kto jest odpowiedzialny za te "kwalifikacje". Edytowane 8 Stycznia 2008 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 Dzieki za info - może cos wygram - zawsze musi być ten 1 raz [; Masz 3 pkt, facet od rurkowej budy 2 (jakby pochował kable i zmienił węże na jakieś nieogrodowe miał by 3 :P). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 (edytowane) ale proponuję nie wklejać tutaj na kogo głosować... jeden koleś już został zdyskwalifikowany, a ja bym nie chciał, żeby znów mówi że PPC jest złe i łamie zasady :). Jedno co powiem, to żeby zwrócić uwagę jak należy zagłosować... bo niektórym sprawia to problem - nie dziwię się, bo sposób głosowania jets co najmniej dziwny :) Trzeba się podpiąć pod czerwony wątek czyli kliknac na niego w widoku drzewa postów i odpowiedzieć NA NIEGO, podając 3 typy wg schematu Zestaw XX - 3 pkt. Zestaw YY - 2 pkt. Zestaw ZZ - 1 pkt. gdzie xx, yy, zz to są Wasze typy. Z tym autem mam to samo wrażenie... :), no ale skoro nei ma opisów i tylko 3 zdjęcia, to można było dać zdjęcia szklanej kuli postawionej obok monitora i twierdzić że to komputer... :) Organizatorzy powinni moim zdaniem najpierw skonsultować się z kimś kto już organizował takie konkursy lub po prostu z moderami.. no ale w to już nie wnikam.. ja tam tylko biorę udział na zasadach jakie są.. Edytowane 8 Stycznia 2008 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 (edytowane) Wystarczył by opis konfiguracji, opis modyfikacji - krótkie, oraz zdjęcie wnętrza - mniej więcej wszystko było by jasne. Edytowane 8 Stycznia 2008 przez q8ic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 (edytowane) na mój gust to chyba im coś nie wypaliło - bo opisy obudowy każdy zgłaszający musiał dać, otwarcie konkursu miało poślizg 30 minut, a głównodowodzący wcześniej mówił coś o wgraniu jakichś skryptów... pewnie miało być lepsze głosowanie a coś się popierniczyło w ostatniej chwili - jak zawsze :D. no i szybki ratunek.. głosujemy przez forum... Edytowane 8 Stycznia 2008 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
he_avy Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 (edytowane) moim zdaniem Allegro bardzo lajtowo podeszło do tego konkursu śmieszny system głosowania zero jakichkolwiek informacji o konkursie na pierwszej stronie brak opisów modyfikacji, nazw czy przez kogo zostały zrobione jak i te 3 marne zdjęcia z których i tak 1 odpada bo musi być na niej monitor i otwarta strona Allegro zamiast zdjęcia choćby wnętrz kompa. Polowa tych „modyfikacji” to nawet koło modyfikacji nie stała z drugiej strony jak sama nazwa wskazuje jest to konkurs tuningu wiec wystarczyło kupić super fajna obudowę oświetlić to mnóstwem wiatraków i katod i ....... sami sobie odpowiedzcie. Co do modyfikacji to oglądałem jak były tworzone mody kolegi PelzaK’a czy PolandMET i wiem ile pracy musieli włożyć w to co wyszło. Co do swojej obudowy powiem tylko ze może się podobać lub nie podobać to jest kwestia tylko gustu ale jest to na pewno modyfikacja. A co do Allegro to ... nie wiem jak będzie wyglądała 2 edycja ale po pierwszej mi się odechciewa pozdro Edytowane 8 Stycznia 2008 przez he_avy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
charles Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 (edytowane) Oddałem swoje głosy. Wszystkie poszły na projekty z tego forum, hierarchizowałem je wg własnego gustu i ilości włożonej pracy oraz zastosowanych innowacji. Macie rację co do niektórych hmmm.... "modów". Totalna porażka. Otwarta buda + diodki - tego jest sporo. Żeby zwykła buda miała okno to musi mieć coś ciekawego insajd (np. WC czy inne nietypowe chłodzenie), poniżej tego kryterium jak dla mnie, nie można tego nazwać modem, bo w tych czasach każdy głupi potrafi sobie podłączyć do molexa diodki i usadowić je w siakimś miejscu. Co do poziomu samego konkursu - pożal się Boże... najbardziej kretyńskie ustalenia to zaledwie trzy fotki oraz brak możliwości umieszczenia jakiegokolwiek opisu. Ale na to skarżył się każdy. Mam tylko nadzieję, że następna edycja będzie lepiej zorganizowana. EDIT: Moje oczęta zostały przeokrutnie znieważone. Tak poważny serwis, z tak wielkimi błędami? Edytowane 8 Stycznia 2008 przez Charles Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomel Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 Ciekawe co powiedzą krytycy słabo uporządkowanych kabli na mod Nr 30 :D . Jeszcze nie głosowałem z lenistwa. Parę modów jest bardzo oryginalnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 hehe z moich obserwacji wynika ze, chlip chlip kolega Pelzak moze zajac jakies miejsce w tym smiesznym konkursie. Gratuluje. Moze to tez zaleta ze jestes prawie na koncu. Mody w srodku sie zlewaja niestety i po pierwszej 20tce ma sie dosc ogladania. No zobaczymy. Chcialbym zajac przynajmniej miejsce w 10tce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megadega Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 Moim zdaniem poziom nie jest zbyt wysoki, w porownaniu do zjazdu czy targow to naprawde malo jest modyfikacji ktore sie wyrozniaja... kroluje standard Malowanie + Okno + Katoda noi czasami Wc... Jednak allegro nalezy sie Pozytyw za to ze wogole zainteresowali sie tematyka moddingu, o glosowaniu sie nie wypowiadam bo chyba wszyscy widza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 (edytowane) Heh jednak użytkownicy z PurePC też są tam, zdziwiłem się pozytywnie ;) myślałem że nie będziecie robić mi tam konkurencji :D. Rzeczywiście konkurs nie był zbyt wyróżniony a trafiłem na niego tylko dlatego że szukałem działami na allegro i zobaczyłem ten mały banerek. Edytowane 8 Stycznia 2008 przez M1siek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Absence2K Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 (edytowane) Witam! Dzięki za wszystkie opinie, feedback zawsze jest podstawą postępu :) Jeśli chodzi o promocję Konkursu, to musicie wziąć pod uwagę, że jest to pionierski pomysł i naprawdę ciężko było przekonać do niego "szefostwo".... A życzenie żeby "w ciemno" wrzucać środki na oddzielną stronę konkursu, bannery na stronie głównej, promocję w prasie, to pieśń przyszłości :) . Modding to wciąż niszowa sprawa w Polsce, ale mam nadzieję że dzięki temu Konkursowi w jakiś sposób uda się wypromować to piękne hobby. I Edycja ma na celu sprawdzenie czy jest zainteresowanie tematem i czy Userzy pozytywnie podchodzą do tego projektu. Na dzień dzisiejszy przyznam, że jestem zaskoczony reakcją, ale to tylko potwierdza fakt, że taki pomysł był potrzebny. Jeśli odbędzie się II Edycja zapewniam, że powstanie oddzielna podstrona Konkursu, gdzie będzie szansa umieszczenia większej ilości zdjęć, pełnego opisu swojej modyfikacji, a także oddania głosu w bardziej profesjonalnej formie... Pozdrawiam. Krzysztof Kwacz Opiekun Kategorii Komputery i Fotografia Zespół Allegro Edytowane 9 Stycznia 2008 przez Absence2K Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 Niektore 'mody' to tam powalaja :wink: Smutne w takich konkursach jest tez to, ze i tak najwiecej glosow maja typowo 'konkursowe projekty', maksymalnie udziwnione, niefunkcjonalne, czesto wykonane bez smaku - na zasadzie im dziwniejszy i zaskakujacy pomysl tym skuteczniej zbiera punkty. Nie od dzis wiemy ze wykonanie czegos klasycznego ale z duza dbaloscia o detale i styl bedzie docenione tylko przez mala grupe ludzi ktorzy znaja sie na moddingu i wiedza co kosztuje najwiecej pracy, nie wspominajac o posiadaniu wyrafinowanego gustu (co czesto przychodzi z czasem gdy ktos interesuje sie ta tematyka od lat). Inicjatywa dobra, ale ja jestem zawsze zwolennikiem zeby glosowalo jury zlozone z bezstronnych arbitrow :), przede wszystkim z ludzi ktorzy znaja sie na tematyce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7kondzio Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 czesc a propo obudowy nr 25 Mobo (na zdjęciu) Asus A7V8X (teraz w kompie) Asus A7N8X - Deluxe CPU AMD Sempron 2800+ Ram Kingston 256 Grafa GeForce 2 Hdd (jest pod przednimi kołami) Seagate 40gb Zasilka Chieftec 620W Kabel i pilot, który widać na zdjęciu, nie wychodzi z auta/kompa tylko idzie pod autem, pod biurko do suba... Widać nawet kawałek na jednym zdjęciu :-) dziekuje pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 (edytowane) no fajnie, fajnie, przynajmniej wiadomo że w środku jest komputer :), ale pracy to przy nim dużo nie było :) Absence2K a mam takie pytanie (jeśli tu jeszcze wrócisz).. Jak będą traktowane głosy wystawione podwójnie? To phorum ma to do siebie, że jak się odda głos, to potem następuje zalogowanie i użytkownik nie widzi że oddał głos, a jak odświeży stronę to dodaje mu się drugi raz... skutkiem czego jest dużo wpisów podwojonych. Regulamin niby mówił, że w tej sytuacji żaden głos nie będzie uznany, ale imo nie jest to wina użytkownika - a nie ma on możliwości usunięcia swojego posta, więc głos taki powinien być liczony jako jeden. Podobnie z odpowiedziami podpiętymi pod odpowiedzi, a nie pod główny wątek do głosowania... Czy takie grzechy zostaną wybaczone głosującym czy wzsystkie nieprawidłowe głosy pujdą w kosz... No i inna sprawa.. namawianie do wręcz spamowania... jak to możliwe że 11 osób pod rząd w ciągu 30 minut wchodzi i głosuje na ten sam komputer (w dodatku sklepowy). Są to oczywiście domniamania, bo trochę nie chce mi się wierzyć że w odstępach 3 minutowych każdy głosuje na to samo :). Jak zwykle wygra po prostu ten, kto ma więcej kolegów :), no ale tego się przeskoczyć nie da, dopóki nie będzie profesjonalnej komisji ds. oceny modyfikacji :) Edytowane 9 Stycznia 2008 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7kondzio Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 (edytowane) no fajnie, fajnie, przynajmniej wiadomo że w środku jest komputer :), ale pracy to przy nim dużo nie było :) Hmm ja np jestem innego zdania :-) Nie tak łatwo zamocować mobo itd... Po za tym malowanie, skrzynka na WC... ah z resztą wpadnij na workloga :-) 2874162[/snapback] Jak zwykle wygra po prostu ten, kto ma więcej kolegów :) I kogo bardziej lubią na danym forum :mur: :) :) PS według mnie liczy się efekt końcowy :-) EDIT: HeatheN ucinamy prącie ? B-) pozdro Edytowane 9 Stycznia 2008 przez 7kondzio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 (edytowane) oki, po obejrzeniu worka chylę czoła... :D szczególnie podobają mi się te skrzynki :).. szpachla i malowanie. nice job. Czym szlifowałeś powierzchnie? ps. wpadnij na mojego :wink: http://www.onixarts.pl/index.php?site=article&id=14 też przeszedł niełatwe dzieciństwo :D.. i zaznaczam, że jeszcze nie jest skończony :) i nie wiem kiedy będzie :D Edytowane 9 Stycznia 2008 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 no i mam 8 miejsce choc roznice poza czolowka byly minimalne i dostane kubek allegro hehehehe ale jaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 kurde a ja kubka nie dostane... buu :|. W sumie wygrałem to co chciałem z tych nagród :D, dobrze, że nikt nie przydzielił mi 2 punktów więcej, bo mam agp awięc kartę mógłbym sobie postawić na półce :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Absence2K Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 kurde a ja kubka nie dostane... buu :|. W sumie wygrałem to co chciałem z tych nagród :D, dobrze, że nikt nie przydzielił mi 2 punktów więcej, bo mam agp awięc kartę mógłbym sobie postawić na półce :) ...Albo sprzedać tą nówkę na Allegro za ponad 500 zł.... ( za tą sumę można dostać 2 komplety Logitecha X530 5.1 ).. Proszę bez przesady :) Pozdrawiam Krzysiek Allegro Team Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 Gdzie sa jakies wyniki czy cos w tym stylu? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megadega Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 (edytowane) CarsonPoland http://www.allegro.pl/phorum/read.php?f=26...56&t=321556 Absence2K: Wydaje mi sie, ze moge podziekowac w imieniu wszystkich, ktorzy wzieli udzial w konkursie za jego zoorganizowanie. Dla nas modderow konkurs byl mozliwoscia sprawdzenia sie na tle innych uzytkownikow, moze tez udowodnienia sobie czegos... Jeszcze raz dzieki :D P.S. Dziekuje wszystkim za glosy na moja obudowe. Edytowane 11 Stycznia 2008 przez megadega Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 (edytowane) :blink: Nie no sorry ale obudowa Gizia ma tyle wspolnego z moddingiem co... :blink: Nie chce tu wszczynac zadnej wojny ale gdyby Giziu zaprezentowal swoja bude w topicu modyfikacji (ppc) to zostalby zmieszany z blotem za okno&katoda mod. A tu pierwsze miejsce w konkursie moddingu... oczywiscie gratuluje wygranej ale ja tego po prostu nie rozumiem. heh, wszyscy wola pozostac neutralni Edytowane 12 Stycznia 2008 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 on całe przedszkole zatrudnil zeby na niego glosowało :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 (edytowane) ...Albo sprzedać tą nówkę na Allegro za ponad 500 zł.... ( za tą sumę można dostać 2 komplety Logitecha X530 5.1 ).. Proszę bez przesady :) Pozdrawiam Krzysiek Allegro Team to był taki żart, taki... B-). Gdyby mi tak zależało to bym sobie ufundował 10 logitechów x530. Liczy się symbolika :) a gizia zostawcie w spokoju... dopóki są luki w systemie głosowania to będą wykorzystywane :) Edytowane 12 Stycznia 2008 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 :blink: Nie no sorry ale obudowa Gizia ma tyle wspolnego z moddingiem co... :blink: Nie chce tu wszczynac zadnej wojny ale gdyby Giziu zaprezentowal swoja bude w topicu modyfikacji (ppc) to zostalby zmieszany z blotem za okno&katoda mod. A tu pierwsze miejsce w konkursie moddingu... oczywiscie gratuluje wygranej ale ja tego po prostu nie rozumiem. heh, wszyscy wola pozostac neutralni Nigdy nie napisałem że moja obudowa do "mod". Ludziom się poprostu podoba to i na mnie głosowali. on całe przedszkole zatrudnil zeby na niego glosowało :)Twój post jest na poziomie przedszkolnym. Głosowało na mnie dużo osób które widziały obudowę na żywo i zrobiła na nich duże wrażenie, poza tym na wielu forach zamieściłem zdjęcia z opisem (również na PPC). Poza tym tydzień temu moja obudowa została opisana w Expresie Ilustrowanym. Nie chce się z nikim kłócić, ale przecież 80% tych kompów to wieś-mody, no sorry ale taki nr. 4 to wogóle nie powinien zostać dopuszczony do konkursu. Weźcie też pod uwagę to że nie każdy chciałby mieć w pokoju kompa w beczce lub w samochodzie. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
charles Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 Weźcie też pod uwagę to że nie każdy chciałby mieć w pokoju kompa w beczce lub w samochodzie. Pozdrawiam.Jednocześnie też nie każdego stać na budę za grubo ponad 1000 zł i dlatego ludzie ratują się wykorzystując własną inwencję twórczą i zdolności, co jednym wychodzi dobrze, innym gorzej. Na to też trzeba zwrócić uwagę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 (edytowane) Hmm ja np jestem innego zdania :-) Nie tak łatwo zamocować mobo itd... Po za tym malowanie, skrzynka na WC... ah z resztą wpadnij na workloga :-) http://forum.modding.pc.pl/topics3/the-bmw-mod-vt12.htm I kogo bardziej lubią na danym forum :mur: :) :) PS według mnie liczy się efekt końcowy :-) EDIT: HeatheN ucinamy prącie ? B-) pozdro Zwracam honor, chylę czoło . Aha i zostaw pysiora:P Mogles odrazu zrobic takie fotki:P Co do konkursu, to powinny byc jakies zasady co do robienia fotek ( srodek, profil, z boku i izometrycznie?) tak aby mozna bylo miec dobry pogląd na wszystko. A tak niektorzy robili telefonem fotke niewiadomo jak Co do wynikow, okno i katoda to nie mod bo to mozna juz w sklepie kupic. Tyle odemnie. Moj faworyt 4 miejsce buuu Edytowane 12 Stycznia 2008 przez HeatheN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...