Carson Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 Nigdy nie napisałem że moja obudowa do "mod". Ludziom się poprostu podoba to i na mnie głosowali. Twój post jest na poziomie przedszkolnym. Głosowało na mnie dużo osób które widziały obudowę na żywo i zrobiła na nich duże wrażenie, poza tym na wielu forach zamieściłem zdjęcia z opisem (również na PPC). Poza tym tydzień temu moja obudowa została opisana w Expresie Ilustrowanym. Nie chce się z nikim kłócić, ale przecież 80% tych kompów to wieś-mody, no sorry ale taki nr. 4 to wogóle nie powinien zostać dopuszczony do konkursu. Weźcie też pod uwagę to że nie każdy chciałby mieć w pokoju kompa w beczce lub w samochodzie. Pozdrawiam. Aha, to sorry, moj blad. Po prostu myslalem ze to konkurs moddingu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wookie85 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 A wiadomo kiedy druga edycja ? :) Pojecie mod kazdy inaczej rozumiem i poki co wszystko do jednego wora idzie , obudowa gizia owszem ladna, ja glosowalem na inny ciekawe same w sobie , kazdy mial prawo ocenic jak chcialem , nagabywanie o ile ktos to robil innych do glosowania na swoja obudowe smieszne ale coz u nas w polsce takie sa denne realia ;] Jak dla mnie to zabawa , fajny konkursik i oby druga edycja byla nie bawem :) z jeszcze lepszymi nagrodami ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megadega Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 (edytowane) -GIZIU- Nie kazdy chce miec beczke w pokoju, nie kazdy tez chce miec zwykla obudowe z wlozonym WC (wszystko to kwestia gustu). Wydaje mi sie, ze wypowiadajac sie w temacie na pclabie wiedziales, ze bardzo duzo ludzi zacznie glosowac specjalnie na Ciebie, bo jestes wlasnie z tamtad. Wymyslanie jakis wojen miedzy forami nie ma zadnego sensu (przypomnij sobie post z 8 stycznia na pclab w ktorym piszesz kto jest z jakiego forum)... tu chodzilo o wybranie najlepszej o obudowy a nie o wylonienie serwisu, ktory ma najwiecej userow. Edytowane 12 Stycznia 2008 przez megadega Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7kondzio Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 Wymyslanie jakis wojen miedzy forami nie ma zadnego sensu (przypomnij sobie post z 8 stycznia na pclab w ktorym piszesz kto jest z jakiego forum)... tu chodzilo o wybranie najlepszej o obudowy a nie o wylonienie serwisu, ktory ma najwiecej userow. :rolleyes: Zgadzam się Dziękuje wszystkim co głosowali na zestaw nr 25 (czyli samochód) Gratuluje również zwycięzcom :wink: Ja tam jestem zadowolony z 13 miejsca pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 (edytowane) zestaw 47 moim faworytem !! Edytowane 12 Stycznia 2008 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mutra Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 (edytowane) Zestaw 47 jak i 3 to dobra robota. Zauważcie że w nr 3 buda jest zrobiona samodzielnie od podstaw. No i to piękne WC Edytowane 12 Stycznia 2008 przez mutra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 Chyba nie mowisz o zestawie nr4 tylko o budzie ktora zajela czwarte miejsce ;) Zobacz sobei jak wyglada zestaw nr4 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mutra Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 Poprawka.. Zestaw nr 3 jest elo. Dzieki carson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 szkoda że nie ma opsu co zostało zmodyfikowane w budach :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 szkoda że nie ma opsu co zostało zmodyfikowane w budach :lol:Fakt,każda obudowa powinna być opisana,miejmy nadzieje że jeśli będzie druga edycja to Allegro bardziej sie od tej strony przyłoży Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 ja im poslalem wypasiony opis, i potem z niego zrobilem to co mam na forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zestaw 47 jak i 3 to dobra robota. Zauważcie że w nr 3 buda jest zrobiona samodzielnie od podstaw. No i to piękne WC a 47 to może nie? :) http://www.onixarts.pl/index.php?site=article&id=14 W przypadku 3, jeśli jest ona robiona od podstaw to nie rozumiem autora, po co robić obudowę od podstaw, którą można kupić w sklepie - chodzi o kształt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 (edytowane) Arni @ 13 sty 2008, 00:10 szkoda że nie ma opsu co zostało zmodyfikowane w budach wiekszosc musiala by zmyslac chyba, bo przeciez 70% osob nie napisalo by ze poszlo do sklepu z mama i kupilo najbardziej swiecaca obudowe trejsera ;). Edytowane 13 Stycznia 2008 przez jc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość santa_rosa Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Pelzak pewnie chodziło mu o bude która jest przystosowana do wc. Rózni się od innych obudów. Twój mod też zasługuje na pochwałę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komixx Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 (edytowane) prawda jest taka, że ludzie nie patrzą (niestety) na wkład osoby na dany mod.. interesuje ich tylko super oświetlenie... PelzaK , megadega za wkład jaki włożyli w te mody powinni być najlepiej punktowani (sry, ale zauważyłem w tym konkursie, że tylko w te 3 prace zostało włożone jak najwięcej wysiłku...) @down srryy pomyliłem osoby :P Edytowane 13 Stycznia 2008 przez Komixx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 To ja wystawialem jakas obudowe? :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość santa_rosa Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Ktoś już dostał nagrody? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 ja dostalem smycz kolorowa, ale nie uzywam kubek alu, bardzo fajny, najlepsza nagroda z tych wszystkich badziewi. jakis notes z kartkami zamoprzylepnymi ładny ale nie uzywam, etui na blizej niezidentyfikowane rzeczy. Podkladka pod mysz, dobra jakosc, logo beznadziejne. reklamowka allegro :) ogolnie wiocha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 minapisali, że wyślą na początku tego tygodnia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Ja dostałem w środę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość santa_rosa Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 lol, do darkstyxa dane o potwierdzenie poszły w piątek a buda została dopiero dziś wysłana kurierem DHL giziu u ciebie też kurier? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Absence2K Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Witam Nagrody za miejsca II-V wyszły dzisiaj kurierem DHL, jako ostatnie "najcięższe gabarytowo" ( jedyny wyjątek - Pendrive który poleciał poleconym Poczty Polskiej ). Tak więc powinniście dostać przesyłki jutro, najpóźniej w czwartek. GIZIU dostał iPoda wcześniej, gdyż prosił o expressową wysyłkę związaną z ostatecznym przeznaczeniem nagrody. Wszystkim marudom polecam zajrzenie w REGULAMIN Konkursu, który w punkcie IV. "Odbiór Nagród" Precyzuje: 1.Nagrody wysłane zostaną przez Organizatora, na jego koszt, pocztą lub przesyłką kurierską, na adres Uczestnika, maksymalnie w terminie 30 dni od dnia ogłoszenia wyników Konkursu." AlleKomp skończył się 11 stycznia, jutro jest 23, więc nie minęły nawet dwa tygodnie a wszyscy laureaci powinni już być w posiadaniu swoich nagród. No ale oczywiście, to dla niektórych zbyt ślamazarny czas realizacji, jak widać po powyższych wpisach w wątku..... SAD. Ps. PolandMET - Jak zapewnie zauważyłeś, w Konkursie nagrody MIELI otrzymać Laureaci, którzy zajeli miejsca I-V. Jako, że pojawiło się dużo fajnych prac, postanowiłem "nagiąć" Regulamin i wydębić z działu zakupów dodatkowe zestawy gadżetów Allegro, aby w ramach bonus'a obdarować także tych którzy ostatecznie zajęli miejsca od VI-X. Jak widać po twoim poście, jest to kolejna nauczka, żeby dać sobie spokój z wyrywaniem się przed szereg następnym razem. Olać sprawę i oszczędzić sobie reakcji w stylu: "...ogólnie wiocha" Miłego samopoczucia życzę Krzysiek/Allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość santa_rosa Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Absence2K dobrze mówi, było sporo nagród i fajnie. Ja nie mogę się doczekać kolejnej edycji konkursu. Teraz sam wezmę w niej udział :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Absence2K tu nie tyle chodzi o regulamin, bo ja akurat przeczytałem i wiedziałem od początku, że organizator mówi o miesiącu.. Ale jak gdzieś napisałeś, że nagrody pójdą na początku tego tygodnia, a już jest praktycznie czwartek a ja nie wiem, czy poszły czy nie, czy nie dotarły, czy mnie nie było i kurier zostawił avizo i ktoś ukradł... Tak, że cholera wie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość santa_rosa Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 (edytowane) Imo dhl powinnen być dziś a go nie ma :( Absence2K thx :) Edytowane 24 Stycznia 2008 przez santa_rosa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 no głośniczki dziś dostałem, teraz mam pełen komplet, klawiatura, mysz i głośniki made by logitech :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megadega Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 Do mnie nagroda przyszla juz w srode :D przy okazji powiem, ze jest na sprzedaz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 to trzeba było od razu na allegro wystawić :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 Absence2K wiadomo juz mniej-wiecej kiedy moze byc kolejna edycja tego konkursu? Jakies plany? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Absence2K Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 Carson, prawdopodobnie druga połowa roku, tak wstępnie ustaliłem z kierownictwem.. Zresztą będziemy najprawdopodobniej obecni jako partnerzy na targach Tuningu w Krakowie 12-13.kwietnia 08, więc jeśli się tam wybieracie będzie okazja pogadać na żywo o ewentualnych zmianach, poprawkach, koncepcjach i pomysłach które można wprowadzić w Edycji II. Pozdrawiam Krzysiek/Allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...