Cink Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 (edytowane) Mam problem muszę nagrać duży plik na płyte DVD 9 8,5GB. Próbowałem już alcoholem, BurnAware, DeepBurner. W deepburner nawet nie ruszył wyskoczyło że niema odpowiedniej płyty. A w innych w trakcie nagrywania wyskakuje błąd. Na płycie nic niema mam nadziej że nic się nie nagrało. Więc czy Nero poradzi sobie z nagraniem, albo jakie znacie dobre programy. I czy może to być to wina nagrywarki? Sprawdzałem Nero Info tool i pisze że jest wstanie nagrywać płyty DVD+R DL a takie mam, więc muszę pożyczyć NERO i spróbuje. Edytowane 9 Stycznia 2008 przez Cink Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ddmar Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 a co za problem spróbowac?;) u mnie nigdy nie bylo problemów a korzystam tylko z nero Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 Ja nagrywałem dvd9 za pomocą Nero i nie było problemu. Oczywiście może to być wina nagrywarki. Może nie obsługuje ona np płyt dvd-r dl czy dvd+r dl. Napisz jaki masz sprzęt, albo ściągnij sobie nero infotool(pokazuje dostępne formaty nagrywania) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...