Humavit Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 Witam! Poszukuję myszki dla osoby leworęcznej, najlepiej jakby była w miarę wygodna również dla praworęcznych. Zależy mi aby była bezprzewodowa i miała rolkę klikająca na boki. Bardzo prosze o poradę, może są wśród forumowiczów osoby leworęczne które mają swoje ulubione gryzonie;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 Lx7? - mam juz długi czas i polecam, spełnia wszystkie wymagania - jest symetryczna, więc nie ma znaczenia czy ktoś jest prawo, czy leworęczny, bez kabla, wygodna, kółko klika na boki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Humavit Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 Lx7? - mam juz długi czas i polecam, spełnia wszystkie wymagania - jest symetryczna, więc nie ma znaczenia czy ktoś jest prawo, czy leworęczny, bez kabla, wygodna, kółko klika na boki... Wielkie dzięki. Właśnie nad tym modelem się zastanawiałem tylko nie chciałem nic sugerowac. A może jeszcze ktoś ma jakąś alternatywe? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...