Skocz do zawartości
Armo

Nvidia Hybrid-sli

Rekomendowane odpowiedzi

jak już dajesz newsa, to trzeba było go jakoś przeredagować i sie pod nim podpisać, bo takie "newsy" to można o kant wiadomo czego rozbić :/

kazden jeden moze tak zrobić.

imo

edit

sama technologia mi się bardzo podoba i może okazać hitem

Edytowane przez FatAlbert

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak już dajesz newsa, to trzeba było go jakoś przeredagować i sie pod nim podpisać, bo takie "newsy" to można o kant wiadomo czego rozbić :/

kazden jeden moze tak zrobić.

imo

edit

sama technologia mi się bardzo podoba i może okazać hitem

1. Nie będę zmieniał cudzym tekstów.

2. Nie będę sie podpisywał pod cudzym artykułem.

3. Spójrz na Twoje wypociny, błędy ortograficzne, interpunkcyjne, stylistyczne. I Ty chcesz kogoś uczyć poprawnej pisowni ?

4. Od komentowania innych użytkowników forum jest inny wątek.

5. Jeśli czujesz że zostały zranione Twoje uczucia to możesz się na mnie poskarżyć osobom które moderują to forum.

Edytowane przez Armo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pff.

Czytaj ze zrozumieniem.

ad.1 niech Ci będzie.

ad.2 kazałem Ci sie podpisać pod cudzym artykułem ? :blink:

ad.3 uczę kogoś pisowni ?:lol: gdzie ?

ad.4 dzięki o wielmożny, że mnie oświeciłeś.

ad.5 jw.

nie będę się wdawał w bezsensowne dyskusje. eot.

Edytowane przez FatAlbert

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"I po co to komu? Wydajność może i fajna, ale już lepiej kompa wymieniać raz na 2 lata niż raz na 6...."

A co wprowadzenie Hybrid SLI ma do częstotliwości zmiany kompa? Chyba nie twierdzisz że to spowoduje wzrost ceny całego komputera 3x...

Nie zrozumiałeś, wg. mnie lepiej taką kasę (przeznaczoną na 3 karty), odłożyć i zbierać na następnego kompa. Ale to jest moje podejście.

Za niedługo to będziemy musieli mieć obudowy BT, żeby zmieścić 8 kart w sli, lub 15 w cf.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale dzięki tej technologii może w końcu zaczną powstawać dobre płyty ze zintegrowaną grafiką, oferujące dobre OC, dobre parametry itp :)

Dzięki temu przesiadki na nowe sloty/sockety czy inne piciexpressy będą mniej bolesne, bo przypuśćmy za ileś tam lat powstaną nowe sloty dla kart graficznych, kogoś nie będzie stać przez jakiś czas na nową grafę to posiedzi chwilę na zintegrowanej :)

A pomyśleć, że zaczęło się od pomysłu 3Dfx :)

Edytowane przez barat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość <account_deleted>

Za niedługo to będziemy musieli mieć obudowy BT, żeby zmieścić 8 kart w sli, lub 15 w cf.....

A co ma BT do ilosci slotów? Poza tym BT jest na rynku już jakieś 10lat i jakoś niewiele z tego wynika (BT nie oferuje żadnych ulepszeń w stosunku do ATX, choć widziałem już parę artykulików sponsorowanych na ten temat).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość <account_deleted>

f... dałem ciała :oops: Jakoś coś mi się po..myliło i myślałem o BTX (namęczyłem się z tym syfem sporo i mam alergię... :lol: ) However, BT nic tu zasadniczo nie zmienia - mobo nie mają i raczej nie będą miały tylu slotów, bo byłby duuży problem z designem PCB, chłodzeniem i zasilaniem. Poza tym każda następna generacja GPU jest znacznie wydajniejsza od poprzedniej, więc 8 czy 15 kart w kompie byłoby tak samo "popularne" jak np. Ferrari czy Porshe - mobo na zamówienie? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi