BLANTMEN Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 -Masz kask ?? -Wolę bez Ta reklama mnie po prostu rozbraja :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 wolalem -niegrzeczny kotek - yyy dobrze, ze mu lancuch nie spadl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 w koncu made in USA :) tam umia robic reklamy a nie jak u nas ... wyczysci wszystko oprocz kieszeni ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Sorry, snap w poslce robią naprawdę dobre reklamy ;) ... oczywiście nie wszystkie. W np. niemczech to jest siano. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Ty chyba niewidziałeś niemieckiej reklamy - załącz se RTL II albo Sat Einz. Co do Mountain Dew: wszystkie reklamy z cyklu mountain dew są wypasione :) Jeszcze podobała mi się reklama "Dlaczego te kurczaki są takie dziwne? Bo są popierzone..." :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 w USA jest pelno dobrych reklam a u san malutko. jeszcze nie umiemy tak dobrze sie w to bawic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekt Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 nie ma to jak reklama neostrady po angielsku ten akcencik na telekomunikacja polska :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 heh. ja ogolnie nienawidze reklam. ale niektore sa naprawde fajne. swego czasu lalem z chipsy przyszly. teraz mnie to irytuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekt Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 ta z policjantami byla wporzo :) czy psy przyszly :lol: :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Dla mnie da best polska reklama to Frugo ta co kiedys leciala. Chodzi o to: -A jak wy to robicie. -Noo ludzie to nie wiedzom jakie sily tkwią w naturze... JEP! Ups, sorry :) Albo: -Łysy, daj łyka (Łysy pije pol butelki) -Ostatniego mialem! Zaje.bisty byl program Kup Pan Cegle - najlepsze reklamy ze swiata pokazywali naprawde maxymalna polewa byla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 mnie sie podoba taka amerykańska reklama, leci czasami w programie samochodowym na Polsacie, 2 autka stoją na światłach: jeden taki jakiś sportowy a drugi Pick-Up z przyczepą a na przyczepie drugi samochód z silnikiem HEMI. Na zielonym goście się ścigają ... wygrywa pick UP i taki text "New ***** Pick Up withe HEMI engine ***" lałem sie z tej reklamy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 TAKI OT... zauwazam, ze Smark2001 i 2003 sa zupelnie nieporownywalne... w 2001 mam wiecej od Michalaka, a w 2003 duzo mniej... hmmm dziwne to ;( to pewnie przez nowa technologie uzyta w smarku2k3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamDyczkowski Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Mountain Dew jest naprawde wyrabana na maxa. A zauwazyliscie jak na koniec reklamy koles sie chwieje od lewej do prawej. Adam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 TAKI OT... zauwazam, ze Smark2001 i 2003 sa zupelnie nieporownywalne... w 2001 mam wiecej od Michalaka, a w 2003 duzo mniej... hmmm dziwne to ;( to pewnie przez nowa technologie uzyta w smarku2k3bo 3dmark03 testuje głównie pod kątem karty graficznej, bo kręcenie procka dużo wyniku nie zmienia, a kręcenie grafiki zmienia wynik i to dużo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 mnie sie podoba taka amerykańska reklama, leci czasami w programie samochodowym na Polsacie, 2 autka stoją na światłach: jeden taki jakiś sportowy a drugi Pick-Up z przyczepą a na przyczepie drugi samochód z silnikiem HEMI. Na zielonym goście się ścigają ... wygrywa pick UP i taki text "New ***** Pick Up withe HEMI engine ***" lałem sie z tej reklamy TA... To jest fajna reklama. Ja sie z tego chyba przez minute polewalem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 wypasione :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esor Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 widzieliscie reklame toyoty z silnikiem hilux??? -o w morde. :D to bylo fajne!! co do do MD to zajebista reklama Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 -Masz kask ?? -Wolę bez Ta reklama mnie po prostu rozbraja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 Jak już jesteśmy w tematyce reklam - naprawde wqrwiają mnie syskie reklamy "biedronki" :evil: Są takie daremne, i jeszcze te ich sztuczne uśmiechy "hihihi - leć do bieidronki" qrwa :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 Jak już jesteśmy w tematyce reklam - naprawde wqrwiają mnie syskie reklamy "biedronki" :evil: Są takie daremne, i jeszcze te ich sztuczne uśmiechy "hihihi - leć do bieidronki" <font color="#FF0000">[ciach!]</font> :evil:najlepsze sa reklamy proszkow - "nowy blebleble jest lepszy od zwyklego proszku bo zawiera benzyne i zapalki" :lol: albo ta reklama jakiegos swinstwa co nieposzarza czerni, ktos ci robi wlam do domu a ty radzisz zeby sie lepiej kamuflowal (w tej reklamie wystepuja same blondynki takze wszystko jasne) :lol: :lol: :lol: ale tytul najwiekszego lol'a dostaje Czubowna z jej milymi (wrecz ludzkimi) reklamami telekundla (ktory) sra ;) wszak nie ma to jak modem i super rachunki albo lepiej ISDN i jeszcze wieksze rachunki, internauto wspieraj monopol lacz sie przez 202122 :lol: wszak laczy nas juz coraz wiecej - juz 14.5 cm :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 dla mnie ogólnie wszystkie reklamy są denerwujące :/ , czasami zdaży się jakiś fajny pomysł, ale to jest chyba rzadkość..... a po za tym to nie wiem bo od 4 lat prawie nie oglądam telewizji <lol> :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 -Masz kask ?? -Wolę bez Ta reklama mnie po prostu rozbraja :lol: :lol: :lol: a widzielsicie reklame mountain dew z trans-amem ?? zaj.ebista jest, na kazie poszukajcie - fajnie nakreconai fajna muzyczka (hoostabank) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 A nowe reklamy Wranglera? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 i tak najlepsze to reklamy ZYWCA i WARKI :D nic nie zastapi hasla... "PORWALI PIWOWARKAAAAAAAAAAAAAAA" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 sa lepsze reklamy ;) ale ta tez ncizegosobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 Ale i tak moim typem nr 1 sa reklamy z cyklu "w gorach nie oddalaj sie od schroniska", "w gorach pomagaj miejscowym" itp. itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 Mi spodobala sie ta reklama :) : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 Hehe te kołki są ogromne :shock: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 oz kurde swietna reklama :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 A nowe reklamy Wranglera? :DTą "w każdym z nas jest dziki zachód' ??? Bo jeśli o nią chodzi to ... widziałem z moją dziewczyną w kinie przed władcą pierścieni :) Świetna :lol: Może Bush mógłby z niej skorzystać i prowadzić wojnę na ... keczupy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...