remiky Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 Get up! Man:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megadega Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2008 (edytowane) sie porobilo..... zobaczcie sami na zdjeciach i po nalozeniu podkladu: a teraz niech malowaniem zajmie sie ktos kto naprawde sie na tym zna ;) do milego EDIT: http://www.modmag.net/news/83.html ;) poszpanuje troche, znalazlem informacje o swoim manekinie na Ukrainskiej stronie :D EDIT 2: EDIT: Trzy godziny szlifowania i jest efekt: oto nowe podstawki ;) Edytowane 6 Grudnia 2008 przez megadega Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 (edytowane) czy na image shaku nie da się zrobić linków wprost do zdjęć? ;] uwaga, będę się czepiał, jako technik elektronik... osobiście widziałbym płytki pcb wystające zamiast takich pojedynczych kondensatorów i rezystorów. Nie bardzo też pasuje mi do jakiejkolwiek anatomii ciała ludzkiego, ta rurka np, mogła by udawać jakieś żebro, ścięgno, tętnice czy coś... Ogólnie brakuje mi czegoś tam jeszcze, jakoś tak łyso jest :). Ale może nie do końca rozumiem założenia, czy to jest terminator, android, namiastka robocopa, czy człowiek, który stał z prysznicem za blisko podczas wybuchu telewizora :) podkładki próbowałeś nad gazem opalać? Pleksi sama się robi taka ładna bez szlifowania... Ino trzeba uważać żeby zacieki się nie porobiły. Ale ogólnie doceniam pracę, krzyczę, bo ktoś musi ;] Edytowane 7 Grudnia 2008 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megadega Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 Dostalem troche fotek z malowania ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 Dostalem troche fotek z malowania ;) [ciach!] malowanie prawie OK ale masz aerograf wiec możesz bardziej zrobić głębie detali bo tak wygląda jak namalowane a nie 3D a to psuje efekt zaczyna to fajnie wyglądać TERMINATOR 4 :P Edited by Sikor: :evil: Obrazków nie cytujemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megadega Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 (edytowane) Thorn: oj gdybym to ja malowal to by dopierow bylo :D.....wydaje mi sie, ze osoba, ktorej powierzylem manekina wie co robi ;) Edytowane 15 Grudnia 2008 przez megadega Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis144 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 projekt malowania z okładki GTA IV?:D Bardzo mi się podoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megadega Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 Nie mam pytan.... Czasami slowa sa zbedne ;). Powiem tylko tyle, ze pomysl na polska flage byl moj..... cala reszta to dzielo Maraza. Oczywiscie to nie koniec, musi sie to jeszcze swiecic (znaczy miec polysk ;)), dlatego manekin nie jest jeszcze u mnie. Jest jeszcze troche szczegolow do zrobienia, zamotnowanie podstawek, oko (nie bedzie tego z zabawki... i dobrze :]). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 fajnie wyszlo ale mi osobiscie nie pasuja namalowane elementy "3d", on na prawde powinny byc 3d a nie namalowane ze to jest niby "3d" ale ogolnie fajnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 o losos ;) no robota pięknia :D ale wstrzymam sie, ze słodzeniem aż zobacze całość gotową :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 omg to wygląda strasznie znaczy się tak realnie że aż straszy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty spamer Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 Ja bym się tego bał trzymac w pokoju jeszcze mnie w nocy zje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 Nie żebym się czepiał, ale ta twarz coś smutno wygląda ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2008 A co chciałbyś by promieniował szczęściem, podczas gdy właściciel wkręcał mu miliony śrub i innych począwszy od miednicy aż po sam czub głowy? :lol2: Początek nie wskazywał fajną końcówkę, czekamy na jeszcze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swat12 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2008 (edytowane) wspaniały pomysł i piękne wykonanie :lol2: Edytowane 19 Grudnia 2008 przez swat12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty spamer Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2008 A co ma się cieszyć jak coś mu pół głowy rozwaliło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkH Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2008 Świetna robota :] Moim skromnym zdaniem wyglądałby trochę lepiej gdyby zamiast smutku na twarzy pojawiła się złość ;)... Jakby mi pół twarzy wyrwało to bym się wq***** :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2008 przecież nie chodziło mi o radość tylko o złość ;) Z tym kojarzy się takie coś ;) http://www.scificool.com/images/2008/02/sa...terminator2.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 (edytowane) cuś ten link nie robota jak trzaaa <_< ogólnie to fajnie, fajnie :) czekam na zakończenie Edytowane 20 Grudnia 2008 przez Hesos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 Ja bym się tego bał trzymac w pokoju jeszcze mnie w nocy zje :)roboty zjadają zegarki i piją olej ;] malowanie fajne, jednak ja to bym widział faktycznie 3d ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megadega Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 Fotki po lakierowaniu: Pewnie zapytacie czemu jeszcze nie zlozony.... padlo mi mobo i pompka, zatem troche to jeszcze potrwa. Nowe mobo juz przyszlo, teraz czekam na paczke z cooling'a (pompke, czerwone katody, jakas tam czerwona ciecz ;)). PS. Dziekuje za opinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 Jestem ciekaw gdzie mu wsadzisz włącznik i reset :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megadega Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 Jestem ciekaw gdzie mu wsadzisz włącznik i reset :lol: Wlacznik juz ma ;), w oku :D.... miedzy rezystorami, tranzystorami itp ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 A żeby się zresetował trzeba go potrzeć po uchu i za nos złapać xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 Ładny ;) błyszczy jakby się spocił Jestem ciekaw gdzie mu wsadzisz włącznik i reset icon_lol.gifw anusie ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 Bardzo fajnie wygląda czekam na efekt końcowy :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megadega Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 To juz praktycznie koniec tego moda... wrzucam fotki, jeszcze mala kosmetyka (ukladanie kabli itp), noi czas jechac po oko ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 No no, tylko czegoś mi brakuje :/ A w oko to jakąś diodę wmontujesz?? tak żeby jak w terminatorze :D Wydaje mi się że powinno się cuś jeszcze świecić gdzieś ale to jest oczywiście moje zdanie :) Ogólnie jest GIT!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty spamer Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 I co mam powiedzieć że fajne, przecież sam wiesz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megadega Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 Korzystajac jeszcze z chwili czasu pozwole sobie pospamowac fotkami z niebieskim oswietlniem. Jak mowilem wczesniej (moze i nie :>), ale mam dwie wersje oswietlenia czerwona i niebieska ;). PS. Dziekuje za opinie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...