Havoc Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 Problem jest następujący. Nagrywam w neto płytkę, przy wyborze typu sesji, zaznaczam 'Dysk multisesyjny' więc...dlaczego po nagraniu nie mogę nic dograć na płytę? Oczywiście to nie brak miejsca...od razu wywala komunikat, że dysk nie jest multisesyjny :/ Dawno czegoś takiego nie robiłem, ale zdarzało się dogrywać dane do płyt i bez problemu szło, a teraz mam kłopoty, już 2 niepełna płyta spalona :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zamknieta płyta/nagrana w innym trybie niz TAO? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 Hmmm....mhhh....że co? ;] Tak poważnie, bo zazwyczaj przy nagrywaniu takich rzeczy nie konfiguruję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 Track_at_once Disc_At_Once Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 (edytowane) Przy nagrywaniu DVD nie mogę zmienić trybu. ..nie powiecie mi że nie można stworzyć multisesji na płytce DVD co...? Edytowane 11 Stycznia 2008 przez Havoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...