Pako Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Kupiłem nowe pamięci Kingston 512 DDR . Okazuje sie że po ustawieniu płyty głównej (Gigabyte 7VAX) na bardziej agresywne ustawienia komputer sie zawiesza , nie było tego na moich starszych nie markowych ramach. Posiadam Radeona 9700Pro ,zasilacz 300W. Prosze o rade. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Bo z tymi kingstonami róznie bywa. Dla niektórych są one gorzsze niz no name. Zalezy na jakich pamięciach są one zrobione. Widocznie tobe trafiły sie samsungi ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam18 Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Ja mam pamięci dane na cl2.5 i command rate 2 reszta agresywne i chodzą na 428 :twisted: Gdy zmienie na 2 to zwis gdy dam crate 2 to samo :( Pamięci są na kościach samsung Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAttX Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Ja mam podobie - tych pamiątków nie da się bardzo wyżyłować ale zato na nich można świetnie podkręcać. Jeśli chcesz żyłować i świetnie podkręcać kup kingstony HiperX albo Corsail Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 :arrow: potwierdze tylko zdanie Jacka. duzo ludzi przejechalo sie juz na Kingstonach. czasami zdazaja sie wyjatki, ale w wiekszosci te pamiatki to nic specjalnego. Elixir juz pewniejszy jest ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 No chyba że ktoś kupi Kingstone HyperX :) - gwarantują CL2 dla wszystkich modułów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Ja kupiłęm w sklepie tweak.pl kingstony na kościach kingstona, to dopiero była goowno!Teraz mam kingstony na kościach winbonda i to jrest dopiero zajebista kość :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 no ja mam te kingstony na kosciach kingstona czy ja wiem czy taki shit, poszly mi chyba na maxa 195 x 11, ale 7,5,5, 2.5 :-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...