speeder2222 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 Panowie nie wiem co jest ale nowo zakupiony zasilacz tagan 2forceII series 600w strasznie piszczy jak wlacze jaka aplikacje co mocniej meczy proca to piszczy jak odpale 3dmarka to wydobywa ruzne dzwieki piszczace zaleznie od aktualnego obciazenia czy mam walniety zasilacz czy te modele tak maja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anti2k Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 speeder2222 napisał(a): Panowie nie wiem co jest ale nowo zakupiony zasilacz tagan 2forceII series 600w strasznie piszczy jak wlacze jaka aplikacje co mocniej meczy proca to piszczy jak odpale 3dmarka to wydobywa ruzne dzwieki piszczace zaleznie od aktualnego obciazenia czy mam walniety zasilacz czy te modele tak maja? Pewnie piszczą cewki, miałem to samo w amacroxie. Na gwarancji wątpię żeby to uznali, chociaż jak kupowałeś wysyłkowo masz 10 dni na zwrot. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omgwtf Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 W większości przypadków piszczenie podlega gwarancji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 omgwtf napisał(a): W większości przypadków piszczenie podlega gwarancji.nie w wiekszości tylko zawsze, bo to jest wada ukryta produktu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speeder2222 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 A czy to piszczenie ma jakis wplyw na podkrecanie proca bo wlasnie cos bardzo cieniutko mi to idzie. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 a poczytaj sobie FAQi przyklejone u góry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...