K@zik Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 Kupilem Laptopa w Angli. Przeinstalowalem system z Visty na XP i problem. Szukam sterowników pod XP do HP Pavilon dv9500 oznaczenie dv9565ea. Na stronie HP jest kilka sterowników ale najważniejszych do Grafiki, Audio, itd to nie ma. Moze ktos pomóc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 (edytowane) o matko 10000000-wy temat o tym samym patrzysz co masz w srodku i szukasz po innych stronach internet nie ogranicza sie do strony hp ma nawet takie fajne narzedzie zwane google grafika 8400m?? http://www.laptopvideo2go.com/ audio: http://www.softwarepatch.pl/plik/7560/Cone...TO-(WinXP).html od dv6000 ale sprzet zapewne ten sam i teraz napisz mi ze nie ma sterownikow znalezienie zajelo mi 2 minuty przy uzyciu tego hiper narzedzia szukajacego zwanego potocznie gugle Edytowane 9 Stycznia 2008 przez siwy05 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K@zik Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 Graficzna poszła. Dzwiekówka nie. Pytanie gdzie znajde stery do Network i innych rzeczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeanx Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 GOŚCIU - CHYBA MASZ WYRAŹNIE NAPISANE, ŻEBYŚ SOBIE POSZUKAŁ - PALUSZKI BOLĄ ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K@zik Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 Prosilem tyko o pomoc. Zalezy mi na tym bardzo. Robie to dla swojego brata ktory wyjezdza pojutrze. Chcialbym to zrobic do konca. Nie moge znalezc sterowników do Network. Wirelesa uruchomilem. Ale sterownikow do Ethernetu znalesc nie moge. Prosze tylko o mala pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namod Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zainstaluj jakiś program diagnostyczno-informacyjny np. Everest. Dowiesz się co nieco o producentach podzespołów i wtedy szukaj sterów na ich stronach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanczu Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 Jeżeli sieciówka jest gigabitowa to ten sterownik jest podpięty do jakiegoś innego, w paru pavilionach tak miałem i grzbiąc w downloadzie na hp.com znalazłem te stery podpięte pod inne. ta DeVałka to turion czyli sterowniki szukasz do wersji "z" na stronie. np: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwar...049&lang=en "driver-chipset"zassaj, bo tam jest też do sieci sterownik. Szukane na szybko bo czasu nie mam ale sprawdź to :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Villentretenmerth Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 http://forums12.itrc.hp.com/service/forums...hreadId=1188574 skorzystaj z tego, powinno pomóc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K@zik Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 (edytowane) Ze wszystkim sobie poradze byle chipset sciagnac :(. Tylko chipset zeby dobry byl Zostało mi do zainstalowania: Kontroler Ethernet Kontroler magistrali zarządzania systemem Koprocesor i karta dzwiekowa (wydaje mi sie ze jak zainstaluje porzednie to pojdzie wreszcie) Edytowane 10 Stycznia 2008 przez K@zik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLACK_MONKEY Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 jeżeli ten DV jest na procesorze AMD Turion X2 to na bank jest to płyta na nForce 520, sterowniki pod XP ściągniesz i zainstalujesz bez problemu z www.nvidia.com w sekcji nforce 520 pod AMD. tam zainstaluje ci sieciówkę która hasa przez chipset nForce , do tego magistralę zarządzania systemem + resztę od płyty głównej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K@zik Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 Tak jest na Turionie. Ogólnie poszlo. jakos sobie poradzilem. Zostala jeszcze jedna rzecz do zainstalowania. Pisze w menagerze uczadzen nieznane uczradzenie. Byc moze to jest karta Tv czy cos takiego w tym laptopie. Nie mam pojecia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burns Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 zainstaluj coś takiego co się zwie: HP Quick Launch Buttons możesz pobrać to stąd http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechS...p;swEnvOID=1093 uniwersalny sterownik do listwy dotykowej nad klawiaturą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K@zik Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 Listwa na klawiatura działa. Instalowac ten sterownik? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burns Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 (edytowane) rób jak mówię, nie filozofuj zobaczysz, że zniknie nieznane urzadzenie (jak mi nie wierzysz, popatrz sobie, że jest on w wiekszości sterowników od HP, pewnie rowniez w twoim do Visty - bez tego się nie obejdzie, inni już tez zadawali pytanie o to odnośnie HP) Pozdro Edytowane 11 Stycznia 2008 przez Burns Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...