kukix Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 Witam. Przymieżam sie do wydrukowania ulotek na papierze kredowym.. Problem w tym, że wydruki na mojej atramentówce (DCP-770CW) rozmazująsie na papierze kredowym. Na matowym i z polyskiem.. to samo.. Pomóżcie mi, może są jakies papiery foto (135-150g) z połyskiem, ewentualnie matowe, na których ulotki wyglądały by ładnie i jednocześnie nie rozmazywałby sie tusz... Będe bardzo wdzięczny za podpowiedx.. P.S. ew. inny papier oczywiście w miare przystępnej cenie.. za papier kredowy zapłacilem 12zł za 100 arkuszy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 Witam. Przymieżam sie do wydrukowania ulotek na papierze kredowym.. Problem w tym, że wydruki na mojej atramentówce (DCP-770CW) rozmazująsie na papierze kredowym. Na matowym i z polyskiem.. to samo.. Pomóżcie mi, może są jakies papiery foto (135-150g) z połyskiem, ewentualnie matowe, na których ulotki wyglądały by ładnie i jednocześnie nie rozmazywałby sie tusz... Będe bardzo wdzięczny za podpowiedx.. P.S. ew. inny papier oczywiście w miare przystępnej cenie.. za papier kredowy zapłacilem 12zł za 100 arkuszy... Ja drukuję na Emtecach co prawda 240g ale oni w ofercie mają także o niższej wartości. Polecam. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 1. Literówka w temacie (Redowym). 2. inny papier oczywiście w miare przystępnej cenie.. za papier kredowy zapłacilem 12zł za 100 arkuszy...Do tego dolicz koszt tuszu i czasu. Nie wiem co to za ulotki, ale ja bym spróbował zapytać o wydruk małej serii w drukarni. Jest ich mnóstwo. Jakość dużo lepsza, a i cena pewnie też. Na atramencie to masakra. 3. Jeśli już się uparłeś jednak to polecam też papier EMTECA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...