Denzel Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 Hej, Mój lapek ma od nowości Semprona 3400+ na podstawce S1. Inne odmiany mojego lapka są opakowane w mobilnego Athlona 64 X2 lub Turiona 64 X2. Chętnie bym kupił taki procesor i wymienił go, bo Sempron nie oszałamia wydajnością. Szukałem Allegro, ale tam jest monopol Intela. Są jakieś firmy, które sprzedają takie procesory? Prosiłbym o linki. Przeglądając amerykański eBay znalazłem masę ofert Turiona, jednak cena to 100 dolarów, do tego pewnie przypieprzą się celnicy i wysyłka też duża - znajomy policzył mi 350 zł za całość, nie jest to dużo, ale nie chce mi się też czekać. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 Można kupić też na niemieckim eBayu- bliżej i nie trzeba paszportu, żeby odebrać osobiście :-D http://computer.search.ebay.de/turion_CPUs...rchiZQQsaprcloZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...