scratix Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 Chciałem wymienić procek na szybszy. Wszystko szło ok do momentu ząlączenia PC który startuje cześciowo tzn. nie załacza sie monitor. POmocy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 Nosz ja [ciach!]le :/ Napisz co to za sprzęt bo moja kula wyleciała za okno za którymś tam tematem jak ten. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 (edytowane) Pentium 3 1 gb Teraz zmieniłem spowrotem na starego Celka 500 mhz Mobo DFI PA61 Oczywiście nikt nie pomoże... Edytowane 9 Stycznia 2008 przez scratix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 p3 ma fsb133? pamięci to pc133? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 p3 ma fsb133? pamięci to pc133? Tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 Ustawienia w biosie albo zworki. Sprawdź napięcia miernikiem w zasilaczu. W manualu sprawdź czy Twoja płyta obsługuje ten procek. P.S. Jeżeli jest PPGA to nie obsłuży FCPGA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 Ustawienia w biosie albo zworki. Sprawdź napięcia miernikiem w zasilaczu. W manualu sprawdź czy Twoja płyta obsługuje ten procek. P.S. Jeżeli jest PPGA to nie obsłuży FCPGA. Nie wiem co mam zmienić w biosie. Miernika nie mam ale jestem pewny że to nie powód bo zasilacz mam markowy. W manualu pisze że płyta obsłuży 133 mhz z mnożnikiem x8. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...