Gość Zakochany Graham Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2016 A w Vectrze jakie jest ip?, zamierzam przedłużyć na 24 m-ce za 30 zł./ 100Mb A jak dlugo jestes abonamentem Vectry? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AFX Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2016 ok. 5 lat, jakie to ma znaczenie?. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zakochany Graham Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2016 Chodzi o twoja opinie na temat vectry Afaksie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AFX Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2016 Czasami był problem z netem ale szybko reagują, ostatnio zmienili router na nowszy, ogólnie spoko. Teraz mam 34 zł za 30 Mb, proponują 100Mb za 30zł ale na 24m-ce i tutaj się zastanawiam, bo w tym czasie mogą być lepsze oferty, chociażby orange. Zrezygnowałem po kilku miesiącach z telefonu (Voip)- masakra, i mam stacjonarny z orange. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zakochany Graham Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2016 A tv? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AFX Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2016 Nie oglądam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwniak Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2016 (edytowane) Lepszych ofert jak 30zł za 100mb/s to nie ma mowy, żeby były w ciągu dwóch lat wśród dużych operatorów. Raczej nigdy już nie będzie bo idzie przecież inflacja. Śmiało możesz brać, jeśli dobrze oceniasz ich stabilność łącza. @Zakochany Graham Zdecydowanie wypowiadaj umowę UPC i po wypowiedzeniu staw się na umowę negocjowaną z działem odzyskania klienta. Dobra cena w UPC to 120mb/s za 40zł na 12 miesięcy bez kosztów aktywacji. Edytowane 28 Grudnia 2016 przez barwniak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AFX Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2016 (edytowane) A jak net będzie za free??- hehehhhe. Unia obiecuje...rząd obiecuje - heheheh. Sorry, pomyliłem się, nie 30zł. tylko 39,99 zł. Edytowane 31 Grudnia 2016 przez AFX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zakochany Graham Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2017 Czekam na info o tej mozliwosci wypowiedzenia. Mam nadzieje ze to tez do tych co maja umowy na czas okreslony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...