MeHow Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 oswiadczaja, ze nowy bios bedzie obslugiwal BARTONA 3000+ :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Właśnie go wrzuciłem, doszły dwie funkcje związane z temp. krytyczną procka, czekam na bartony. Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 Taaa ciekawe jakie beda ceny Bartkow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@ger Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 a ktorego to zassac bo tam jest kilka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 powiedzcie mi - skoro moja jest niby na kt333 (msi kt3 ultra-2c) to czemu nie dadza supportu dla mojej ??? (ms 6593) - jakis chyba mi sie bubel trafil , bo biosy do mojej wchodza od kt266A :x :x :x :x :x :x a w koncu chce miec odczyty z diody !!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voodoo Chile Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 Witam wszystkich :) Mam małe pytanko: Mam MSI KT3 Ultra - ARU i wgrałem nowy bios czyli 5.7. Ale ku mojemu zdziwieniu, kiedy zobaczyłem w specyfikacji płyty na stronie MSI, że KT3 Ultra nie obsługuje szyny fsb 166 (przynajmniej oficjalnie). Natomiast KT3 Ultra2 ją obsługuje. Z tego co wiem to VIA 333 bez problemu powinno obsługiwać fsb 166. Stąd moje pytanko: Mam może ktoś z Was taką płytę i procesor chodzący na fsb 166 np. AMD z jądrem Barton? Proszę o odpowiedż, ponieważ w niedługim czasie chciałbym zmnienić procka który będzie miał fsb 166 a teraz mam dylemat :( Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...