Skocz do zawartości
leonheart

Ati Dziwaczny Problem Ze Sterownikiem

Rekomendowane odpowiedzi

witam odnotowalem cos bardzo dziwnego

mam radka 3850 sapphire, windows xp x64 eng., zainstalowalem wlasnie crysisa i pomyslalem o ati fix, mialem sterownik w wersji 7.12 i wszystko smigalo slicznie po tym fixie cos komp zglupial, karty nie widzi jak trzeba.

proboalem przeinstalowac stery - nie dziala

probowalem zainstalowac starsze 7.11 - nie dziala

probowalem driver cleaner - nie dziala

to samo w trybie awaryjnym - nie dziala

reczne kasowanie sterownika - tez nie pomaga

obecnie jest tak ze instaluje stery na sile przez menadzera to pojawia sie na zmiane hd 3850 z wykrzyknikiem po czym windows wrzuca stwoj sterownik zwykle vga a potem znow sie pojawia radek

skonczyly mi sie pomysly jak sie tego pozbyc i oczyscic system z tych sterownikow w wersji fix ? mam nadzieje ze ktos cos poradzi :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam odnotowalem cos bardzo dziwnego

mam radka 3850 sapphire, windows xp x64 eng., zainstalowalem wlasnie crysisa i pomyslalem o ati fix, mialem sterownik w wersji 7.12 i wszystko smigalo slicznie po tym fixie cos komp zglupial, karty nie widzi jak trzeba.

proboalem przeinstalowac stery - nie dziala

probowalem zainstalowac starsze 7.11 - nie dziala

probowalem driver cleaner - nie dziala

to samo w trybie awaryjnym - nie dziala

reczne kasowanie sterownika - tez nie pomaga

obecnie jest tak ze instaluje stery na sile przez menadzera to pojawia sie na zmiane hd 3850 z wykrzyknikiem po czym windows wrzuca stwoj sterownik zwykle vga a potem znow sie pojawia radek

skonczyly mi sie pomysly jak sie tego pozbyc i oczyscic system z tych sterownikow w wersji fix ? mam nadzieje ze ktos cos poradzi :).

Od razu mowie ze nie wiem, ale chyba reinstal okienek cie czeka :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi