leonheart Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 witam odnotowalem cos bardzo dziwnego mam radka 3850 sapphire, windows xp x64 eng., zainstalowalem wlasnie crysisa i pomyslalem o ati fix, mialem sterownik w wersji 7.12 i wszystko smigalo slicznie po tym fixie cos komp zglupial, karty nie widzi jak trzeba. proboalem przeinstalowac stery - nie dziala probowalem zainstalowac starsze 7.11 - nie dziala probowalem driver cleaner - nie dziala to samo w trybie awaryjnym - nie dziala reczne kasowanie sterownika - tez nie pomaga obecnie jest tak ze instaluje stery na sile przez menadzera to pojawia sie na zmiane hd 3850 z wykrzyknikiem po czym windows wrzuca stwoj sterownik zwykle vga a potem znow sie pojawia radek skonczyly mi sie pomysly jak sie tego pozbyc i oczyscic system z tych sterownikow w wersji fix ? mam nadzieje ze ktos cos poradzi :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teeron Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 witam odnotowalem cos bardzo dziwnego mam radka 3850 sapphire, windows xp x64 eng., zainstalowalem wlasnie crysisa i pomyslalem o ati fix, mialem sterownik w wersji 7.12 i wszystko smigalo slicznie po tym fixie cos komp zglupial, karty nie widzi jak trzeba. proboalem przeinstalowac stery - nie dziala probowalem zainstalowac starsze 7.11 - nie dziala probowalem driver cleaner - nie dziala to samo w trybie awaryjnym - nie dziala reczne kasowanie sterownika - tez nie pomaga obecnie jest tak ze instaluje stery na sile przez menadzera to pojawia sie na zmiane hd 3850 z wykrzyknikiem po czym windows wrzuca stwoj sterownik zwykle vga a potem znow sie pojawia radek skonczyly mi sie pomysly jak sie tego pozbyc i oczyscic system z tych sterownikow w wersji fix ? mam nadzieje ze ktos cos poradzi :). Od razu mowie ze nie wiem, ale chyba reinstal okienek cie czeka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...