turzol Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Zainstalowałem dziś na nowo XPka, wcześniej zachowałem sobie pliki *.dat żebym mógł kontynuować ściąganie kazą. Pytanie: jak wrzucić te pliki spowrotem do kazy yak aby kontynułowała ściąganie :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 zrob folder na dysku np o nazwie KAZA. ustaw w kazie zeby do tego folderu sciagal pliki i wrzuc te .dat-y do tego folderu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Ja miałem coś takiego, ale przeinstalowywałem Kazze i skubana nie widziała tych plików :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 heh. to co napisal snap zawsze u mnie dzialalo no problemo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 THX Snap. Działa twój sposób. :D Mam jeszcze jedno pytanie (nie chcę nowego topicu zakładać): ściągałem film na DC od kolesia, przychodzę do domu a film się już nie ściągam. Koleś jest w zakładce Queue i nic się nie dzieje jak daje Resume....Czy mam czekać aż udostępni slot :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...