kutek Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 moj komp to:Duron900,ecsk7s5a+2x128sdram,gf2mx400.seagate20+baracuda40 i takie tam.Od jakiegos czasu zaczal mi sie calkiem sypac system xp i 98 i po formacie i ponownym zainstalowaniu sysytemu 98 -emka chodzi ale ma caly czas zwisy,natomiast Xp nie chce sie wogole instalowac(niebieski ekran z jakims poje...anym komunikatem na poczatku instalowania). Dyski sprawdzilem i sa spoko na drugim moim kompie wszystko jest spoko,wiec nie mam pojecia co to. Moze jakis problem z moim ramem(nie jest firmowy), wczesniej tzn jakis rok nie mialem rzadnego problemu?Moze ktos mial podobne problemy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Mi tu cos ramy wydaja sie podejrzane :) Moze jakis padnięte są :? Wczorak tez mnie sie waliło, spowolniłem pamiec i juz było dobrze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekt Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 tez bym stawial na ramy, pozycz od jakiegos kumpla kosc i sprobuj z nia, jezeli pojdzie to wiadomo juz co bylo nie tak ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Albo zostaw jedną kość ramu, potem zamień je i wsadź tą drugą, pozmieniaj banki itp. może pomóc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kutek Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Dzieki za wskazowki,zaraz pobawie sie ramem i jak bedzie cool to ja tez bede cool,narka! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kutek Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 No wlasnie zalozlem 256 DDR i sie wszystko zrobilo spoko,wiec to wina Ramu,teraz jestem happy bo wiem o co mu chodzilo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...