Hate To Feel Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 witam, mam w tej chwili router od dostawcy internetu ADSL2+ WiFi Thomson SpeedTouch ST 780WL i chcialbym go wymienic na inny, wiec moje pytanie brzmi jaki jest najlepszy w tej chwili, nie musi byc WiFi poniewaz nie uzywam, zastanawialem sie nad: -Linksys AG241-EU ale, czy ten model, obsluguje standarta ADSL2+, bo na stronie dostawcy internetu jest napisane ze jezeli mam wlasny router to musi on obslugieac ADSL2+, a w opisie produktu nie widze tego plusa, bo jesli nie to wyszukalem cos takiego: -Linksys WAG325N - Wireless-N ADSL2+, tyle ze tak jak mowilem nie musi byc WiFi, kwestia wiec czy ten pierwszy obsluguje ADSL2+ i bedzie dzialal, sadzac po tym jaki mam router w tej chwili-dzieki z gory za wszelka pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boru91 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Ja mam inne pytanie: Czy router Linksys AG241-EU obsłuży neta 4mb w Netii ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macialek Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 AG-241 obsługuje standard ADSL2+, co jest jasno napisane w specyfikacji (szukaj pod G992.5). 3260528[/snapback] Ja mam inne pytanie: Czy router Linksys AG241-EU obsłuży neta 4mb w Netii ?? Tak, bez kłopotu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FuXx^ Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Ja polecam netgear'a tego co mam w tej chwili. Mam lacze swiatlowodowe 30mbit, i router dzieli tego neta bezprzewodowo na laptopa i na stacjonarke. Bez najmniejszych problemow. Smiga wszysty szybko, i jest stosunkowo tani. z Adsl'em taki sam kosztuje bodajze kolo 180 zl :) Takze goraco polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...