Gość neevsky Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 Witam. Czy dało by przerobić Pentagram HP-100 AlCu Lite na chipsetowe chłodzenie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wookie85 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 lol ty wiesz jakie to duze jest ?... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość neevsky Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 (edytowane) Duże jednak? Shit. Ale jakby się przycięło z boku troche? Najwiekszy problem to chyba by był z zrobieniem montażu tego. Jakiaś ta podstawka by musiała być. Takie aż duże to nie jest: Oczywiście bez witraka. Edytowane 10 Stycznia 2008 przez neevsky Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietach Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 Na chipset nadaje się coś w rodzaju tego : http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=291536115 Bo radiator z CPU jest za duży i trzeba kombinować z mocowaniem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość neevsky Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 (edytowane) Mam w sygu. Chociaż ja wolę pokombinować z takim chłodzneniem. Zawsze się ma jakąś satysfakcję że przerobiłem, hehe. Może nawet mi się go urwać za 45zł. Albo zrobię z niego blok wodny. Ale raczej to pierwsze. Edytowane 10 Stycznia 2008 przez neevsky Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietach Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 Mam w sygu.Ale dopiero teraz...bo wcześniej było co innego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość neevsky Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 No teraz znowu mam nową. Fajna nie? Poczytam recenzje tego coolera i zobaczymy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 Iloma idiotycznymi tematami nas jeszcze uraczysz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość neevsky Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 (edytowane) Nie wiem ale chyba do tego jest forum a nie gadka w TeSCO. Chyba nie? Nie ma za bardzo recek tego coolera :cry: A co do was PuroPecotowicze to jesteście w gorącej wodzie kompani. Dla was to tylko zeby kogos poraportowac nie? Dla odmiany PeceLabowicze: http://forum.pclab.pl/index.php?showtopic=...p;#entry4671409 Edytowane 10 Stycznia 2008 przez neevsky Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eyah Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 (edytowane) Nie żal się już Tak do tematu, to będziesz całe życie jechać na zintegrowanej grafice? Kupisz kartę graficzną i co? Jak to niby zmieścisz? Po za tym jakoś podstawa tego pentagrama nie przemawia, żeby go na gołych rdzeniach montować (to jest tylko własne przemyślenie, jak się mylę to poprawcie) Tak w ogóle to jaki jest sens montować chłodzenie na tego GB? Edytowane 10 Stycznia 2008 przez eyah Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=217441 |: Do tego ulomny user wiec watek leci zaraz do kosza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...