Therion Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Witam czy nie wie ktos gdzie można znależć taki dzwięk jak był w pewnej reklamie chyba domes.. czy coś, chodzi o to 'syczenie' przy otwieraniu tej walizki lub ogólnie jakiegoś chermetycznie zamknietego czegoś. Z góry dzięki. BTW prosze o w miare dokładny link (jeśli coś macie na oku) bo mam modem :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Hmm... z jakiegoś filmu możesz zawsze wyciąć i obrobić sobie. W wielu filmach takie dźwięki były. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil>>> Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 ale problem tylko się pochlastać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Ja to mam nawet takie cos, ze piwko sie otwiera i slychac bul bul bul (start windy) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Therion Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 Thnx MeHow ale potrzebuje właśnie czegoś takiego, co do tego filmu to jakiś namiar bo nie kojarze :( please, Marcin <-- jak nie masz nic ciekawego do powiedzeia to sobie możesz oszczędzić klawiatury :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 Marcin <-- jak nie masz nic ciekawego do powiedzeia to sobie możesz oszczędzić klawiatury :) Nie wiem co ci nie pasuje :/ Jakiś sposób zawsze to jest, nie? Puszczas sobie filmik, uruchamiasz sound recorder z windy, jak wyczaisz dźwięk który ci pasuje to wciskasz record i masz. Potem sobie najwyżej w jakimś programie mozesz go oczyścić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 Therionowi chyba chodzilo o KAMILA BTW chcesz ten dzwiek? jak tak to podaj maila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 MeHow, mi tez moglbys podeslac :) micjes@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Therion Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 Sory Marcin to było do Kamil>>>, źle skopiowałem :/, sorx MeHow byłbym wdzięczny podeślij mi to na: steephan@o2.pl thnx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 dzieki MeHow :) Fajny dzwiek :):):):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 ohhh ja to montowalem w tym programiku pod win ;) rejestrator dzwieku, czy siakos tak ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 ej panowie a dla mnie da sie tego pliczka podrzucic :?: :oops: bartool@wp.pl bende wdzieczny :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 ej panowie a dla mnie da sie tego pliczka podrzucic :?: :oops: bartool@wp.pl bende wdzieczny :wink: Tez bendem wdzieczny za pssssssssss :o reed@tweak.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 (edytowane) --- moge tez PLIZZZ :) Edytowane 28 Stycznia 2005 przez Grinch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 ok wyslane :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 He he to może jeszcze ja :-) kml22@wp.pl :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 ja też poproszę stranger4@gazeta.pl :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 ok z powodu duzego zapotrzebowania :lol: www.republika.pl/michalplewka/browar.rar :D milego sciagania ;D ;D ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...