osek Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 cze ciekawi mnie- czy jest jakis sposób aby inny użytkownik widział mnie jako "osoba nie ma Cie na liscie kontaktów" a rzeczywiscie było inaczej? w skrócie- chce dodać osobe, która mnie i mnie dodaną do kontaktaktów ale żeby tamta osoba o tym nie widziała "osoba nie ma Cie na liscie kontaktów".. jest taka możliwość ? (gadulec jakiś najnowszy obecnie dostepny) pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 Jakbys sie wypowiedzial w jakims bardziej strawnym jezyku :wink: Miranda ma opcje : Pokaz osoby ktore maja cie na liscie kontaktow jesli o to ci chodzi . :} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 chodzi mi konkretnie o tlen. (ale numer gg) więc tak: dwie osoby: Adam i Ewa ;) Aoboje mają sie dodane w kontaktach i w 'komunikator tlen" jest taka fajna rzecz- Ewa 'najeżdża na pozycje' Adam i widzi że Adam ma ją wpisane równiez do kontaktów. ale gdyby Adam usunął Ewe- to u niej pojawi sie "osoba nie ma Cie na liscie kontaktów" i tu pytanie- jak dojść do tego aby Ewa widziała "osoba nie ma Cie na liscie kontaktów" ale Adam miałby ją dodaną ;) dodajmy że Ewa ma stałe ip a Adam np router ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krysti@n Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 Jesli masz chyba wylaczone polaczenia p2p to nie pokazuje ale nie jestem pewien, bo z tlena nie korzystam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 "połączenie p2p" rozumiem że cos w stylu- bezpośfednie połączenie, tak? ale nic takiego w tlenie e nie znalazłem... no co żądnych innych pomysłów? : > Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caillain Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 (edytowane) Chodzi np. O "wtyczke" (nie wiem, czy tlen je obsluguje bo go nie uzywam) umozliwiajaca bezposrednie przesylanie plikow miedzy uzytkownikami. W konnekcie jest opcja pozwalajaca na zablokowanie wyswietlania naszego statusu i opisu wybranym kontaktom, moze doktorze to Ci pomoze? ;] edit: btw. Niewlasciwe podforum. Edytowane 11 Stycznia 2008 przez Hammerhead Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 Wtyczka .hps - umożliwia ukrycie się przed wybranym kontaktem, niestety nie ma możliwości bycia dostępnym dla danej osoby wraz z wpisem "osoba nie ma cię na liście kontaktów" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...