QwaS Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 witam czy ktos wie czy mozliwy jest do zdobycia bios do ecs K7S5A ktory umozliwil by ustawienie temperatur krytycznych na procka i plyte (co by sie wszystko nie spalilo:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 AFAIK to se ne da. cheepobios'y na pewno tego nie mają, a co do honey biosów do k7s5a to nie wiem - tylko słyszałem o nich z daleka ;) aczkolwiek wagon 'wątpie' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ropersik Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 Pierwsze slysze !!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fun gier Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 ja mam inny problem. zmienilem biosa na cheepo bios i smigalo fajnie ale gdy teraz chcialem zmienic na jakis inny to nawet amiflash "mówi" mi ze mam nie taki chipset. i nawet tam wejsc nie moge. sit! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 to skołuj inną wersję amiflasha (najlepiej starszą, nie 3.35 tylko np. 3.32) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 ze co?????????:o nie nie wiadomo o tym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 je muj 101 post jestem STAŁYM UCZESTNIKIEM :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joshua Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Z bios-emk nic nie zrobisz. Zainstaluj sobie MBM5 i ustaw uruchomienie przogramu przy określonej temperaturze. Czyli masz 70 stopni na procu MBM uruchomi program ,który automatycznie zamknie komputer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 ja mam inny problem. zmienilem biosa na cheepo bios i smigalo fajnie ale gdy teraz chcialem zmienic na jakis inny to nawet amiflash "mówi" mi ze mam nie taki chipset. i nawet tam wejsc nie moge. sit! Flashowalem juz ten bios z 2 razy na ten standardowy z cheepo a poszlo bez problemu aminf335. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...