plastic11 Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 a ja musze sie pochwalic, ze gralem w Mirror's Edge. :D w Lipsku na Games Convention. i mimo, ze do zagrania byl jeden, krociutki poziom to zagralem w niego ze 4 razy az juz chcieli mnie wyganiac od kompa ;) no i musze przyznac, ze naprawde bylem zaskoczony. podszedlem sceptycznie a gra okazala sie naprawde dobra. sterowanie na pc jest banalnie proste, mimo 79887326450 mozliwych ruchow bohaterki. graficznie tez przyjemni i co wazniejsze, swiezo. nimalze sterylne srodowisko zadko sie do tej powy spotykalo w grach. no idostalem superfajna czerwona koszulke :D czekam niecierpliwie na premiere. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 a ja musze sie pochwalic, ze gralem w Mirror's Edge. :D w Lipsku na Games Convention. i mimo, ze do zagrania byl jeden, krociutki poziom to zagralem w niego ze 4 razy az juz chcieli mnie wyganiac od kompa ;) no i musze przyznac, ze naprawde bylem zaskoczony. podszedlem sceptycznie a gra okazala sie naprawde dobra. sterowanie na pc jest banalnie proste, mimo 79887326450 mozliwych ruchow bohaterki. graficznie tez przyjemni i co wazniejsze, swiezo. nimalze sterylne srodowisko zadko sie do tej powy spotykalo w grach. no idostalem superfajna czerwona koszulke :D czekam niecierpliwie na premiere. Ja sie mocno boje jakie zabezpieczenia EA przywali w tej grze przy tym g... ktore ostatnio robia ze Spore, ME czy RA 3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Jak dla mnie to pomysl ktos mial genialny , ale ja w to raczej grac nie bede bo imho rozrywka bedzie fajna przez 15 czy 30 minut a potem bedzie ciagle to samo. No chyba , ze dadza naprawde dobra fabule do tego (jakos w to nie wierze). Hehe niniejszym przyznaje sobie tytuł proroka :D Demo obadałem i jak dla mnie nie ma w nim tego czegoś co każe siedzieć przy kompie i grać długimi godzinami. Fajnie się biega, skacze itp, ale całość mnie nie kręci. Grafiki i sterowania nie komentuje bo grałem na ps3 :) Ide instalowac nowego Tomb Raidera teraz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 Widzę, że w dziale konsol furory demko nie zrobiło. Zakładam, że na pc będzie giera miała wzięcie. ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 Widzę, że w dziale konsol furory demko nie zrobiło. Zakładam, że na pc będzie giera miała wzięcie. ;-) No nie wiem jak dla mnie nudnosc jest uniwersalna i miedzyplatformowa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 http://www.bornegames.com/?page_id=369 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 Wiadomo cos kiedy bedzie premiera PC? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 Styczeń 2009. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jake79 Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 Genialne patenty są z reguły bardzo proste. Weźmy choćby ogólną teorię względności :wink: Z drugiej strony ME wydaje się dość monotonne. Przynajmniej tak wynika z dotychczasowych materiałów. Nie wiadomo na czym miałby tu polegać przełom, którym gra ta mieni się być. Jest dynamicznie, pokazowo, efektownie...i dość płytko. Pomysł fikania po dachach tradycyjnie w dobrej sprawie wypada raczej głupio i mało wiarygodnie. Póki co to ładna platformówka udolnie przeniesiona w trzeci wymiar. Zobaczymy co dalej...od strony estetyki wymiata...ale świat gry jest podobno mocno ograniczony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 http://downloads.guru3d.com/Mirrors-Edge-(...nload-2123.html Gra będzie wspierać sprzętowo physix , tylko czemu na filmiku jest taka faza :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 A ja Wam powiem, że po demku z PS3 jestem za. Gra jest super. Oczywiście jak sobie tak biegniesz bez opanowania sterowania i zastanawiasz się co dalej zrobić i w nieodpowiednim momencie wciskasz klawisze, to gra wydaje się nudna. Ale jak już opanujesz sterowanie, to biegniesz na speedzie i pokonujesz przeszkody z automatu. Wygląda to efektownie a i gra się miodnie. Nie skreślajcie tego tytułu bo jest naprawdę fajny. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 http://downloads.guru3d.com/Mirrors-Edge-(...nload-2123.html Gra będzie wspierać sprzętowo physix , tylko czemu na filmiku jest taka faza :lol2: To ten trailer? http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=30160&r=top Jaka "faza" bo nie wiem o co Ci biega. :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 Że wolno. Gra działa znacznie szybciej. :) To jakiś slow motion aby zobaczyć jak wygląda physx. Nie mam pełnej na konsoli bo bym mógł porównać, czy materiały zachowują się tak samo. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABI-FOX Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Screeny z wersji PC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 http://www.pcgameshardware.de/aid,672692/T...sbilder/?page=3 Póki co innych testów nie ma , ale jakiś pogląd na wydajnośc jest , wiadomo na radkach nie działa physix. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Byloby milo gdyby jeszcze zamiescili filmik prezentujacy ten bench. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Takimi czasowymi etapami to się rozgrywa że pewnie za 2 miechy będzie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitKat Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 (edytowane) http://downloads.guru3d.com/Mirrors-Edge-(...nload-2123.html Gra będzie wspierać sprzętowo physix , tylko czemu na filmiku jest taka faza :lol2: Czy ja dobrze widzę? :( Na Radeonie HD 4870x2 48 FPS średnio? Ja niedługo sobie go sprawię, a lubię sobie dać detale na wysoki poziom i wysoką rozdziałkę. Na najwyższej 28 FPS około. ;( Myślicie, że z Q9550 i 8 GB RAMu mogę liczyć na więcej? Edytowane 13 Stycznia 2009 przez KitKat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 (edytowane) Recki http://games.tiscali.cz/reviews/mirrorsedgepc0p/index.asp http://www.gry-online.pl/S020.asp?ID=5296&STR=1 Włączenie physix daje spadek 5-10fps. Edytowane 14 Stycznia 2009 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 (edytowane) 5-10 FPS przy 50 to chyba nie problem ;p Swoją drogą IGN ocenił wersję PC lepiej niż konsolowe zachwalając sobie sterowanie, lepszą grafikę i Physixa. Jak widać jak się chce to można zrobić dobry port. Edytowane 14 Stycznia 2009 przez chronicsmoke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eclipse Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 X2 w tych testach to wrecz katastrofalnie wypada. Hotfixy pewnie sie juz pisza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 GS tez wrzucil recke http://www.gamespot.com/pc/action/mirrorsedge/review.html Gierka ogolnie nie bylaby zla, bo pomysl ma swiezy, wykonanie tez daje rade, ale ilosc frustracji jaka generuje ten tytul w paru miejscach przywoluje mi na mysl tylko jedna inna gre: MOH:Airborne. Obie maja momenty, ze chce sie po prostu wyrzucic pada/klawiature przez okno. Inna sprawa, ze czasami mozna oglupiec i kompletnie stracic orientacje w ktorym kierunku dalej biec. Druga kaka w tej grze to walka. Generalnie jest nedznie, bo tego nawet walka za bardzo nie mozna nazwac, a uzywanie broni palnej mija sie z celem (no moze nie mija, ale az chce sie sprobowac przejsc gre bez jej uzycia). 7/10 to wg mnie uczciwa ocena, chociaz moglo byc solidne 8-8,5, gdyby nie to, ze gre przechodzi sie troche na sile, a checi do ponownego przejscia nie ma wcale. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Według Eurogamera 1920x1200 jest grywalne na 8800gt i core2@3.0 czyli taki standardzik jesli chodzi o porty z konsoli. http://www.eurogamer.net/articles/mirrors-edge-pc-review Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
racegrid Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Patch 1.01 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitKat Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Ja chcę magiczny Patch, który by poprawił sytuację gry działającej na Radeonie HD 4870x2. :mellow: Tak bym sobie chciał pograć z conajmniej 40-50 FPSami na 1680x1050 i porządnymi detalami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 w empikach jest juz do kupienia... 139zl chyba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Jak widać jak się chce to można zrobić dobry port.Nie powiedziałbym , że to jest port z konsoli. Ja chcę magiczny Patch, który by poprawił sytuację gry działającej na Radeonie HD 4870x2. :mellow: Tak bym sobie chciał pograć z conajmniej 40-50 FPSami na 1680x1050 i porządnymi detalami. Nie płacz :lol2: , wyłączysz crossfire i wydajność będzie na poziomie 4870. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Ale jakto? To w HD 4870x2 tak się da? Bo w sumie to nie są 2 karty, tylko jedna z 2 procesorami graficznymi. o.O Trzeba było kupić nvidie :razz: Co do gry to byłem napalony na ten tytuł ale widzę że nie jest to jakiś super hit, ale zagram i tak bo to chyba pierwsza gra tego typu coś w stylu parkour. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Ot is gone ;). Panowie jest już temat o X2 na tym forum wiec tam pisać o tym. http://www.gram.pl/sk3_9wTqJO4_Mirrors_Edge.html Fajna cena ja na gre na raz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitKat Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 (edytowane) Sorry wielkie. :) Za bardzo mnie emocje poniosły. :D W lutym mam zamiar załatwić sobie tę gierkę obowiązkowo. ^^ Edytowane 14 Stycznia 2009 przez KitKat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...