Gość chronicsmoke Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Dobra gra. Klimat bardzo mi się spodobał, czasem było dość emocjonująco ale często też i potrafiło znudzić. Fabuła strasznie przewidywalna i mało rozbudowana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faza20 Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Gierka naprawdę rewelacyjna - czuć tutaj prędkość, ale niestety utknąłem w jednym miejscu. Wyszedłem z szybu wentylacyjnego, gdzie można iść prosto przez czerwone drzwi, lub w prawo - też czerwone drzwi. W obu przypadkach dochodzimy do pomieszczenia w kształcie litery "L" widocznego na screenach poniżej. W jaki sposób dostać się do wlotu szybu na górze drugiego screena? Proszę o pomoc, bo wydaje mi się, że próbowałem już chyba wszystkiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubis Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 jeżeli to jest to co myślę, to z pomostu musisz pobiec po scianie, a potem odbić się i złapać za tą czerwoną rurkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faza20 Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 WOW to się nazywa szybka odpowiedź!!! Rzeczywiście tym sposobem udało się, a "skakałem" w tym miejscu od dwóch dni;-) A jeśli chodzi o płynność gry i jej wymagania to na sprzęcie jak ze stopki w rozdziałce 1280x1024 chodzi płynnie z maksymalnymi detalami i wygładzaniem krawędzi x4, więc jak na tak wypasioną grafikę w grze optymalizacja wygląda całkiem nieźle - physX oczywiście włączony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2009 Po paru miesiącach przerwy wróciłem do mirrors ale nadal mam problem w tym miejscu: http://img199.imageshack.us/img199/7459/mirrors.png Pamięta ktoś jak to przejść? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2009 (edytowane) Trzeba się dostać do tego pomieszczenia. Wejście od strony strzałki. Edytowane 31 Maja 2009 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2009 O dzieki B-) Teraz utknąłem w sytuacji gdzie ucieka sie w dół schodami po strzale ze snajperki... ciężka przeprawa jak sie gra bez broni :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2009 Gierka wyszła w edycji klasyki EA za 49zł. Zakupiłem i już pociskam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuey Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2009 ktos wie kiedy 2. czesc? ;} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 Proszę o pomoc. Niestety nie wiem jak tam wejść. Skacze po ścianach ale nic z teg nie wychodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 W ktorej to jest misji, planszy, czekpoincie - powiedz to sam tam przejde i zobacze bo ze screena ciezko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerd Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 Proszę o pomoc. Niestety nie wiem jak tam wejść. Skacze po ścianach ale nic z teg nie wychodzi. Cofnij się jedną stronę leniu. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 :oops: Naprawde szukałem ale jakims cudem przeoczyłęm. Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2009 zakupiłem dziś gierke w empiku :) śliczna graficzka i "klimat" :) aż dziw bierze że nie ma do tej gry modów :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dred Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2009 dzisiaj skończyłem , bardzo przyjemnie się gra , na padzie miodzio gierka , w sam raz żeby się odprężyć w czasie choroby ;) ogólnie to kuleje tylko trochę to "pokazywanie drogi" tzn. czasem wiadomo gdzie ma się iść w wtedy to działa a jak jest jakaś ciężka do opanowania miejscówka to wtedy akurat musi nie pokazać :P ale ogólnie to 9/10 u mnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2009 To pokazywanie drogi mozna wylaczyc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dred Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2009 wiem ,ale jak dla mnie to było dobre i tylko w pewnych miejscach kulało ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2009 Mogę z wielką ULGĄ w KOŃCU powiedzieć że ME został zaliczony(może bardziej zaliczona) i gra wędruje na półkę uffff. Zaklnę tylko szpetnie czemu te $%^@& save nie mogło być zrobione normalnie jak w każdej grze(quick save/load pod F5/9) tylko takie coś jak jest?! Szlak człowieka trafiał jak po upadku=zgonie musiałem niemal 1/3 lvl znów zapierd... żeby zaliczyć od nowa upadek=zgon=load. Nie pisze że było to często ale się zdarzało że po wykonaniu kilku karkołomnych skoków człowiekowi w końcu się noga powinęła i spadał, efekt save robiony automatycznie przed całą serią tych skoków(a jak że by nie). Zresztą wiecie o co biega. A miałem zamiar grę przejść raz jeszcze, ale sobie daruje tej nerwówki z powodów j/w. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2009 No właśnie o to w tej grze chodzi, wymaga ona nieco więcej od gracza niż głupawka typu MW2. Zresztą ten kto ma za sobą czasy pegazusa ten wie o co biega ;) Ile to frajdy płynęło z samego poziomu trudności niektórych gier . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2009 (edytowane) A miałem zamiar grę przejść raz jeszcze, ale sobie daruje tej nerwówki z powodów j/w.Hehe, ta gra nie jest czyms trufnym ;) Fulla zrobilem w jakies 8-9h, drugi raz moze w 4 wiedzac co i jak. Teraz testujac na niej stery praktycznie nie zalicza sie w ogole zgonow ;) Ps - szkoda, ze rynek jest tak "skretynialy" i tego typu gier praktycznie nie ma. Dla mnie to perelka. Edytowane 24 Listopada 2009 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wayne Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2009 Dla mnie to perelka.Dla mnie również. Świetny klimat i muzyka, niespotykany gameplay i trochę kombinowania. Wszystko w odpowiednich proporcjach :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gipsoonzmc Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 Witam mam pytanie odnoscnie gry Mirror's Edge . Moj brat cioteczny posiada komputer AMD Athlon 2000+ 1,65ghz, 768mb ram , karta graf - geforce 5500fx 256mb . i mam pytanie czy sa szanse zagrania w ta gre na takim sprzecie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 Nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 Minimalne wymagania Mirror's Egde: - Procesor: Intel Pentium 4 2,4GHz - Pamięć RAM: 1 GB - Karta grafiki: 256 MB, GeForce z serii 6xxx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 Minimalne wymagania Mirror's Egde: - Procesor: Intel Pentium 4 2,4GHz - Pamięć RAM: 1 GB - Karta grafiki: 256 MB, GeForce z serii 6xxx Nie sugerowalbym sie tym w ogole jesli idzie np. o proca. Mirror's Edge lazi na UE3.0, a to cos zajedzie FXa (zwlaszcza, ze w wymaganiach jest 6xxx, a FX mialy slabe wsparcie dx9) i starego Athlona. Minimalne wymagania Mirror's Egde: - Procesor: Intel Pentium 4 2,4GHz - Pamięć RAM: 1 GB - Karta grafiki: 256 MB, GeForce z serii 6xxx Nie sugerowalbym sie tym w ogole jesli idzie np. o proca. Mirror's Edge lazi na UE3.0, a to cos zajedzie FXa (zwlaszcza, ze w wymaganiach jest 6xxx, a FX mialy slabe wsparcie dx9) i starego Athlona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foh_23 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 6600 podkręcony na 470/950 i Mirrors w 640x480 + wsio na najniższe i ledwo dyszy. Także nawet taki 6600 to za mało do tej gry ;) Sprawdziłem z ciekawości :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...