Katsuyoshi Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2008 (edytowane) Skromny bo skromny ale zawsze GP http://pl.youtube.com/watch?v=Yg7-DDnRpXk Jak zobaczycie to napewno stwierdzicie że bedzie w co grać..pozostało ino czekac xD Edytowane 11 Maja 2008 przez a43vil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2008 Ta lsniaca biel wizira jest po to aby "ludzie wolno myslacy" zauwazyli sciezke ktoredy isc przez podswietlenie jej na "perwidnie" czerwono :P mam nadzieje ze ten "bajer" bedzie mozna wylaczyc bo inaczej wolnosc mija sie z celem :[ Raczej tego nie zmienią... tak ma być. A walizeczka bedzie dostawa dla, jak sie pozniej okaze, terrorystow ktorzy chca zniszczyc swiat. Nasz dzielny transporter dowie sie co zrobil i bedzie probowal naprawic szkody... ot co ;P Teraz przesadziłeś. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2008 Ten świat ma być sterylnie czysty, żeby zrobić kilimat, mniejwięcej taki jak w filmie Aeon flux, przynajmniej tak słyszałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2008 1. FPS w tytule poprawione na FPP. 2. Obetnijcie grafikę lub zamieńcie na linki, bo się forum rozjeżdża. 3. Poza ładną grafiką i pięknymi lokacjami to na razie nie widzę nic wartego uwagi. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 Ta lsniaca biel wizira jest po to aby "ludzie wolno myslacy" zauwazyli sciezke ktoredy isc przez podswietlenie jej na "perwidnie" czerwono :P mam nadzieje ze ten "bajer" bedzie mozna wylaczyc bo inaczej wolnosc mija sie z celem :[ (...) Ta czerwona ścieżka to tak ma być, może będzie jakaś opcja do wyłączania ale ogólnie idea jest taka, że gracz ma postrzegać świat tak jak bohaterka. Nie chodzi o to, że ma ona jakąś wadę wzroku, tylko że jako osoba która zajmuje się tym "na co dzień" postrzega świat tak, że wie gdzie lub co może być potencjalną trasą. Np. dla nas dźwig to tylko dźwig a dla niej to potencjalny sposób przejścia od punktu A do B. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 No ale nie wiem jak Ty czy inni ale ja nie lubie jak wyjscia z danej sytuacji mam podane na talerzu bo wedlug mnie zabija to frajde Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satou Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 No ale nie wiem jak Ty czy inni ale ja nie lubie jak wyjscia z danej sytuacji mam podane na talerzu bo wedlug mnie zabija to frajdewedlug zapewnien tworcow to pokazuje optymalna/najkrotszą droge do celu, twoja sprawa czy sie oprzesz podpowiedzi i bedziesz kombinowal samemu czy poprostu polecisz "po sznurku". ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 Bardzo to głupie rozwiązanie imo. Zupełnie jak strzałka questowa w Oblivionie (to było dobiero debilne posuniecie... dobrze ze modami dało sie to wyłączyć). Mam nadzieje ze i tutaj da sie tą "czerwoną ścieżke" ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 No ale podswietlane beda wszystki mozliwe drogi wiec nnie bedzie czegos takiego ja nie pojscie droga wskazana przez tworcow. No ale coz, nie kazdy musi szybko myslec i kojarzyc fakty :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2008 :blink: There have recently been some stories about Mirror's Edge using Unreal Engine 3 instead of DICEs own Frostbite engine. We contacted DICE and got the official confirmation that Mirror's Edge's heart and soul is indeed Epic Games' wildly popular Unreal Engine 3 http://www.on-mirrors-edge.com/index.php?o...27&Itemid=1 Cieszyc sie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2008 :blink: http://www.on-mirrors-edge.com/index.php?o...27&Itemid=1 Cieszyc sie? A to niby duzo zmienia? Chociaz w sumie jak bedzie UE3 to wiadomo , ze wymagania beda utrzymane w normie, a ze mozna na nim zrobic dobra gre to juz widzielismy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2008 Imo dobry engine, który dobrze "chodzi" wiec jak najbardziej cieszyć sie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2008 Tak, tyle ze kazda produkcja ktora widzialem na UE3 miala "brudna" kolorystyke i klimat a w ME sa iscie sterylne warunki IMHO. I czy bedzie w tym tryb MP? Bieganie po wiezowcach kurierem - moze cos nowego wreszcie [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palato Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 W multi będą mogły grać 3 osoby max: GLS, UPS, DHL. Kto pierwszy dostarczy paczkę klientowi wygrywa. Naliczane są dodatkowe punkty za jak największe uszkodzenia. Te podświetlenia "powierzchni wspinaczkowych" znikają z czasem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=28339&r=top Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielkiZly Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 Jak ta gra będzie wyglądała tak jak na tych screenach to :wub: ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość felek111 Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 Jak na razie jedyne co mi się podoba to muzyka. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrrcin Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2008 STORY TRAILER: SD: http://www.gametrailers.com/player/35999.html?type=wmv HD: http://www.gametrailers.com/player/35998.html?type=wmv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2008 Historyjka zapowiada sie na dosc standardowa, ale gierka moze byc bardzo miodna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 E3 oby gra nie okazał się "Assasinem". Dla mnie najlepsze co do tej pory widziałem z E3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 Weś lepiej wypluj te słowa :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 Weś lepiej wypluj te słowa :wink: Dla mnie też póki co najlepsze co do tej pory pokazano na E3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2008 (edytowane) Taka ciekawostka: http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=42029 Edytowane 17 Lipca 2008 przez borsuczy_król Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2008 A ja po gameplay'u uważam, że ta gra będzie monotonna - strasznie liniowa, choć pomysł był dobry, a identyczne dachy budynków strasznie mnie odepchnęły od tej gry :/ No, ale zobaczy się jak wydadzą grę, co z tego wyjdzie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaaDeeK Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2008 na pewno jesienią wyjdzie wiele więcej monotonnych i nudnych gier. Na przyklad taki Assassins creed ktory mial byc super... po 3 godzinach byl NUUUUUUUUUUUUDNY. Teraz juz nie robią gier na dlugie tygodnie tylko takie shity na pare godzin gry ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 19 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2008 Raadeek ja np. w AC grałem bardzo długo i przeszedłem całego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaaDeeK Opublikowano 19 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2008 ja tez przeszedlem, ale znudzil mi sie szybko.... po prostu chcialem dokonczyc. mam nadzieje ze z Mirrors edge nie bedzie tak samo ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 .... BTW: widaje mi sie, ze kiedys juz slyszalem ta muze... hmm... jakies pomysly? Alcorus - Shine Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janekk Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 Mirror’s Edge - 4 minuty gameplay Mirror's Edge - 4 minuty gameplay Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 Dziewucha ma jaja i spiderman przy niej to pikus :lol2: Ogónie fajnie wygląda tylko mam nadzieje ze te czerwone podpowiedzi da sie wyłączyć bo to mi przypomina debilną strzałkę questową z Obka (której sie nie dało wyłączyć bez modów) i mniej debilną strzałkę z Bioshocka (którą sie dało wyłączyć ;]). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...