AndiX Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 Posiada ktoś taki sprzęt? Jak się sprawuje, warto to w ogóle zakupić? Zależy mi głownie na nawigacji GPS. Alternatywy dla tych PDA w podobnych cenach (najlepiej nowe)? Jakoś nie jestem przekonany do sprzetu marki Medion, a może bezpodstawnie :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 mialem jakis czas MIO ich ceny nie sa wysokie a sprawowal sie calkiem fajnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCat Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 mój ojciec ma właśnie mediona, wygląda identycznie jak MDPPC200 ale nie jestem pewien czy to ten bo ma go już ze 2 lata. Nie mam jak sprawdzić teraz ale chyba to ten sam. Odbiornik gps ma zewnętrzny no i generalnie chodzi bardzo dobrze, zero problemów. Ojciec używa go tylko jako gps więc nie wiem jak będzie się sprawował w jakichś wybranych aplikacjach, natomiast windows mobile ze swoimi aplikacjami działa bardzo szybko, mapy też wczytują się momentalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...